Witcher 3 Mutlu Sonlara Nasıl Ulaşırım?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Witcher 3 Mutlu Sonlara Nasıl Ulaşırım?
-
26-11-2022, 12:15:48Merhaba. Oncelikle bu yazı spoiler icermektedir. Eğer oyunu oynamadıysanız yazının devamını okumayınız. Witcher 3'u DLC'leri ile birlikte bitirdim. Ama hep kotu sonlara denk geldim. Ciri oldu, Radovid Novigrad'ı ele gecirdi ve etraf cadı avcılarından gecilmiyor. Skillege'de durumlar yine iyi. Cerys kral oldu. Blood and Wine dlc'sinde ise Anna kız kardeşi tarafından olduruldu vs. İşler cok kotu bitti yani. Hatta Triss'e kal demedim. Yennefer'a artık onu sevmediğimi soyledim vs. Arkadaş ben Corvo Bianco'ya Triss'i getirip evimin kadını, cocuklarının anası yapacaktım. Dandelion geldi ust kattaki yatağımda uyuyor herif. Git de diyemiyorum. Adam halden anlamıyor zaten. Kanka 2 gun kalacağım dedi haftalardır benim evde. Ohm neyse. Ben şimdi tekrar oynayacağım bu oyunu. New Game + ile. Zaten 2. zorluk seviyesinde bitirmiştim. Cok da zorlamadı. Biraz zorlasın istiyorum. Bahanesi oldu. Kısaca ben nasıl mutlu sona ulaşacağım? Hepsinde mutlu sona ulaşmak istiyorum ben. Hangi kritik secimleri yapmam gerekiyor?