Merhaba arkadaşlar, internette geziyordum ve onume "Metro System" adında bir mod cıktı. Mod cok hoşuma gitti. Cyberpunk 2077 oyununda malum acık dunyada yapacak fazla icerik bulunmuyor. Bu modda oyunda Metro kullanarak şehri gezmemize olanak sağlıyor. Araştırdım fakat Turkce kaynak pek bulamadım. Bende size bu modun nasıl yukleneceği hakkında rehberini hazırlamak istedim.
ADIM 1:
Oncelikle vereceğim linkteki 3 dosyayı da indirin.
Not: Dosyaları indirmek icin siteye kayıt olmanız şart.
Cyber Engine Tweaks Native Settings UI Metro System
Surprizbozan: Dosyaları nasıl indireceğinize ait resimler.
Not: Her uc dosyada da aynı işlemi yapacağınız icin sadece tek bir gorselden gosterdim. 5 saniye icinde indirme işlemi başlayacaktır.
ADIM 2:
Dosyaları rardan cıkartıyoruz.
ADIM 3:
NOT: Eğer dosyaların konumlarını bulmakta zorlanırsanız ust taraftaki konum bilgisinden yararlanabilirsiniz.
Ornek:
İndirdiğimiz ilk dosyanın icindeki dosyaları gosterdiğim şekilde x64 klasorune atıyoruz.
Surprizbozan: Birinci Dosya
İlk dosyada olduğu gibi ikinci dosyada bulunan plugins klasorunu x64 klasorune atıyoruz.
Surprizbozan: İkinci Dosya
Ucuncu yani son dosyamızın icinde bulunan archive ve bin klasorunu Cyberpunk 2077 klasorunun icine atıyoruz.
Surprizbozan: Ucuncu Dosya
ADIM 4:
Artık mod yukleme işlemimiz bitti. Oyun icindeki ayarlara gecebiliriz.
Oyunu ilk actığınızda console ekranı gelebilir. Bindings sekmesine tıklayıp Overlay Key bolumunden istediğiniz tuşa console'un kapanıp acılmasını ayarlayabilirsiniz.
Menu de Mods adında yeni bir sekme goreceksiniz. İsterseniz icinden ozel ayarlar yapabilirsiniz.
Artık oyun ici gorsellere gecebiliriz.
SON ADIM
Haritayı actığınızda Metro simgeleri cıkacak, oralara giderek metroya binebilirsiniz.
Bu bolgelerden Metrolara giriş yapabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra ufak bir asansor yolculuğu yapacaksınız.
İşte metromuz burada.
F tuşuna basarak metroya binebilirsiniz.
OYUN İCİ GORSELLER
Surprizbozan: Oyun İci Gorseller
Elimden geldiğince modun nasıl kurulduğunu anlatmaya calıştım. Bir hatam varsa affola. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.