TikTok Hesabı Nasıl Silinir?
TikTok hesap silme işlemini tamamlamak icin aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir.
Adım 1: TikTok uygulamasını acın ve sağ alt koşede bulunan kişi simgesine tıklayın.
Adım 2: TikTok ayarlarına girebilmeniz icin, sağ ust koşede bulunan uc noktaya tıklayın.
Adım 3: Buradan “Gizlilik ve Ayarlar” menusune girin.
Adım 4: Acılan sayfada, “Hesabımı Yonet” sekmesine tıklayın.
Adım 5: Kayıt olduğunuz halde telefon numarası eklemediyseniz, hesabınızı silmek icin bir telefon numarası eklemeniz gerekmektedir. Telefon numarası eklediyseniz, burayı atlayabilirsiniz.
Adım 6: Sayfanın el altında bulunan “Hesabınızı kaldırmayı mı duşunuyorsunuz?” yazısına tıklayın.
Adım 7: Telefonunuza bir mesajla kod gonderilecek. Acılan sayfaya o kodu girin ve “Devam” butonuna basın.
Adım 8: Bu sayfada, hesabınızı kaldırdığınızda neler olabileceği hakkında bilgilendirmeler yer almaktadır. Tum videolarınızı ve satın alma işlemlerinizi kaybedeceğinizi unutmayın. Yine de kaldırmak istiyorsanız, “Devam Et” butonuna tıklayın.
Adım 9: Son olarak, “Hesap Sil” butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından hesabınızdan cıkacaksınız. TikTok yukledikten sonra kayıt olmadıysanız, uygulamayı telefonunuzdan silmeniz yeterli olacaktır.
TikTok hesap silme işleminizi tamamlamanızın ardından fikrinizi değiştirirseniz, silme işleminin ardından 30 gun gecmeden hesabınıza giriş yaptığınızda, hesap tekrar aktif hale gelir.
TikTok Hesabı Nasıl Silinir?
TikTok0 Mesaj
●110 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- TikTok
- TikTok Hesabı Nasıl Silinir?