Merhabalar , başlıktada belirttiğim gibi youtube ile A dan Z ye kadar kazanc sağlayabileceğiniz bilgiler mevcut olan bir eğitim seti , taktikler vs. herşeyi tam takir olarak profesyonelce kazanc sağlayabileceğiniz şekilde toplu satışa cıkartıyorum.

* Youtube kanalını oluşturmanın puf yolları ve ayarları
* Youtube kanal adını değiştirme ve adsenseye bağlama
* Kanallarınız icin duşuk telifli icerik bulma sistemi
* 3cx phone sistemi kanallarınızı +15 dk acmak icin kullanılan sistem
* Azure'den ucretsiz 1 aylık vds alma sistemi
* Youtube kanalınıza yapılması gereken seo işlemleri
* Youtube hakkında toplam 2 adet e-book detaylı sistem
* Dunya engeli , ses eşleşeni , goruntu eşleşenini nasıl gececeğiniz ve kullanmanız gereken programlar.
* Youtubede acıklama , etiket ve yapılması gerekenler.
* Ceşitli kategorilerde denenmiş ve para kazanması yuksek "kelime" bazlı turevler.
* Videolarınızı 1. sıraya cıkartıp , kafadan izleme ve 3 video ile para kazanma sistemi.
* Adsense ayarları ve sayfa to yukseltme.
* Farklı dillerde nasıl calışacağınızı anlatan sistem ( DİL BİLMENİZE GEREK YOK )
* 110 Adet Farklı Kategoride BİZDEN HEDİYE!
* Set , derleme toplamadır = Kendime ait olan tek şey sadece " Birinci sıraya cıkarma taktiğidir " diğerleri yanında hediyedir.

Videolu SET​

* İceriklerinizi nasil bulacağinizi anlatan sistem mevcuttur 4 Adet VİDEO
* Youtube icin Googleden İcerik Bulma 1 Adet Video
* Avs Converter Programının Kullanımı ( Render ) 2 Adet
* Film kaynaklarını rahatlıkla bulabilme videosu 1 Adet
* Torrent iceriklerini bulma videosu 1 adet
* Hizli render nasil alabileceğinizi anlatan 1 adet video
* Cerceve ve ses eşleşeni ile dunya engelini gecip %100 KAZANC saglama videosu 1 adet
* Programlar hakkında kullanmasını anlatan videolar 2 adet

KAZANMAK GERCEKTEN HAYAL DEĞİL!​

Not : Duzenli olarak calışan herkes fazlasıyla para kazanır bu işlevde para kazanamıyorum diyen kimse olmamalı evet bende ilk başlarda sizler gibi debelendim ve kazanc sağlamak icin fazlasıyla kanal heba ettim. Sizlerde aynı yollardan gececeksiniz belki fakat ne kadar zarardan donerseniz o kadar kÂrdır.

7 Farklı Dilde Calışılmış : ACIKLAMA , ETİKET , İCERİK olarak %100 KAZANC SAĞLAYABİLECEĞİNİZ SİSTEM

Fiyat : 200 TL
İletişim : Amon.official / Skype
Odeme Şekilleri : Enpara , Paypal ise (250 TL )

Teslim edilecek dosyaların bir kısmı :

mr.hook' Alıntı:
Taktik satın alındı. Cok teşekkurler.
Genişletmek icin tıkla ...

FunCarew' Alıntı:
arkadaşlar taktik satın alındı gercekten işe yarıyor ufaktanda olsa para kazanmaya basladım onceden hep bosuna ugrasmışız tesekkurler amon

bedavasiteac' Alıntı:
Kesinlikle anlatımı ve oğrettikleri kendisi gibi 10 numara.Gonul rahatlığı ile alabilirsiniz.

Tekrar calışmak dileği ile..
Saygılar..

YTDESTEK

zwyanezade' Alıntı:
Taktik satın alındı. Herkesin işine yarayacak bilgiler var, herkese tavsiye ediyorum verdiğiniz paraya değecek bir calışma olmuş. Teşekkur ederim.

MrDmR' Alıntı:
Seti Cok faydalı buldum. tepeden tırnağa herşeyden bahsedilmekte.

govanni' Alıntı:
Setin icinde 1.sıraya cıkarma taktiği başlı başına yeter zaten. Erdal Celebi gerekeni soylemiş bence de verilen paraya değecek bir set. Tavsiye ederim.

Ornek Kazanclarımız Aşşağıdaki Gibidir.