Videoyap Botu hepimiz kullanıyoruz cok kaliteli ve guzel calışan sistem buna ek olarak kanallarımızı tam otomatik ekleyen bir bot geliştirdim.

Program başlar tum cerezleri sıfırlar , varsa proxy değiştirir Videoyap uyeliğinize login olur ve ;
1. Mail ve Şifre ile gmail'e login olur
2. Kanal ekle bolumune gider mail ekler
3. Mail onayını yapar (token alır)
4. Kanal ekleme işlemini tamamlar
Video'su ;
https://www.youtube.com/watch?v=7-ST7WEFfUg&feature=youtu.be
PM'lere 4-5 saat icerisinde mutlaka donuyorum gece haric alıcak arkadaşlar yazarsa aynı gun teslim ve kurulum yapılır.
Kullanıcı yorumları ;
alperenuzun' Alıntı:
Az once bir kanal bağladım deneme amaclı . Catır catır bağladı anında . Cok teşekkur ederim hocam .
Ortak client veya kendi sectiğiniz başka bir clienti kullanıyor arkadaşlar . Her kanala farklı client olayı yok . Gelir mi bilmem
Ben şuan cok beğendim . Bi yuk alır ustunuzden cok kanal calışıyorsanız . Tavsiye ederim
Genişletmek icin tıkla ...
Cr4zYStyLe' Alıntı:
bende test ettim gayet iyi olmuş vakitten kazandırması en buyuk avantajı kanallar işlem gorurken diğer işlerimi hallediyorum onu yap sonra ona gec olayı olmuyo. cok kanallı calışan arkadaşların işini cok hafifleticektir ellerine sağlık hocam
AzomaXTR' Alıntı:
botu aldım arkadaş kurulumunu yaptı anlattı şu an kanalları ekliyorum ornek vereyım yarım saatte 25 kanal ekliyosan bununla 10 dakika
eftal' Alıntı:
Botu şimdi test ettim. Videoyapta harcayacağınız zamanı kısa sureye indiriyor ozellikle spam calışan arkadaşlar icin bence başarılı bi program. Tek yapmanız gereken şifre kanalları girmeniz..
Gorulduğu uzre kanalları ekliyor her mailde cerezleri siliyor ve varsa proxy ile ip değişiyor ben 5-10 kanalı aynı ip ile ekledim bi sıkıntı olmadı siz proxyde kullanabilirsiniz proxy bolumu var botun.
2 Arkadaşa cekiliş ile ref verildi kısa surede testlerini tamamlayıp bizimle paylaşıcaklar , ek olarak kullanım videosuda eklendi.
Bot Ucreti : 40TL
Odeme : Paypal , FinansBank
İletişim PM.