Sa arkadaşlar

Gerek partner gerek başka konularda belli sayıda abone limitleri eklenmiş durumda , kanal izlenim alıyor abone gelmiyor vs gibi durumlar alt kanal ac abone ol derdi cok olmakda bunu aşmak icin bir abone bot kodladık yaklaşık 20 gunluk emeğin urunu olarak satışa acıyoruz..

#Proxy eklenebilir ozelliği ile her girişde ip değişebilmekte
#IExploer son surum ile calışıp 0 cerez bırakır geride tum cerezleri her girişde siler
#Sınırsız kanal eklenebilir
#Sınırsız mail eklenebilir abone olacak
#Kanallar arası bekleme suresi ayarlanabilir
#Abone olacağı sure ayarlanabilir
#Loglama ozelliği sayesinde yaptığı işlemleri daha sonra kontrol edebilirsiniz

Ve stabil calışmaktadır yaklaşık 5 gunluk testlerini tamamlamıştır.

Botdan Goruntuler ;

Log Dosyası :

Ucret Sınırsız Kullanım : 40TL
Bot Guncellemeleri ve ozellik arttırımları her Ayın : 10'unda
İletişim : PM
Odeme : Paypal,Akbank,Finansbank,Enpara

Kullanım Video : https://www.youtube.com/watch?v=bI0C9Upm184&feature=youtu.be
Dikkat !! Arkadaşlar tek kanal ekleyenler aynı kanalı 2 kere yazsın sadece 1 kanal yazıldığında bot sıkıntı cıkarıyormuş o detayı atlamayalım lutfen tek kanala abone olacaksa bot o kanalı 2 kere yazalım

Virus Total : https://www.virustotal.com/tr/file/...a123656c713fcc077fbca106/analysis/1431772863/

yavute' Alıntı:
Bot stabil şekilde calısıyor. Teşekkurler bağlandı anlattı kendileri..
Genişletmek icin tıkla ...

hikmettop86' Alıntı:
Cok teşekkur ederim başarılı bir bot ilgili bir arkadaş

sanal' Alıntı:
1 adet alınmıştır... arkadaş gayet ilgili.

jacob' Alıntı:
Arkadaşa teşekkur ediyorum, team ile hızlı bir şekilde kurulumu tamamladı ve yardımcı oldu.

ubus56' Alıntı:
teşekkurler botun kurulumu yapılmıştır.

Triqalx' Alıntı:
Kullandığım 2-3 adet daha abone botu vardı fakat yinede denemek icin satın aldım.

Kesinlikle stabil calışan bir bot, zaman ayarları sayesinde gercek kullanıcı imajı vermek mumkun, API ile calışmıyor olması bir avantaj.

Tercih edilebilir.

Faruk.' Alıntı:
Programı test ettim gercekten cok iyi ozellikle sure ayarlanabilmesi muhteşem otesi. Sıkıntısızca kanallara abone oldu gayet guzel olmuş program tavsiye ederim.

musticng06' Alıntı:
1 adet alındı cok iyi olmuş eline sağlık hocam

AyyildizCs' Alıntı:
saolsun arkdas bırebır ılgılendı kurulumu gerceklestırdı daha once kullandıklarım zaman aralıgı olmadıgında tlf dogrulamasına dusuyordu bunda oyle bır durum yok bıre bır ızlıyorsunuz botun naptını

TDWeb' Alıntı:
bot cok guzel olmuş bu sefer cok kullanışlı. hoşuma gitti.

ts1967ts' Alıntı:
Bir adet lisans alınmıştır.Cok iyi bir bot hata vermiyor kullanmanızı tavsiye ederim.

maestaso' Alıntı:
Bot işini cok guzel yapıyor, ben alt kanallara şifre atayıp proxy olmadan denedim gayet guzel calışıyor. Şimdilik izlenimler guzel sınavlar gecsin 500 1000 abone denemesi yapıcam.

tolgafurkan' Alıntı:
Bot şansıma cekilişte cıktı. bu gun deneme şansım oldu. kolay ve kullanışlı, arkadaş başarılı bir calışma yapmış
teşekkurler.

emirhan26' Alıntı:
Programın kullanımı cok kolay.Ufak bir sorun yaşadım ve kısa zamanda cozdum bu guzel program icin teşekkurler.

Tum detaylar konuda mevcuttur iade iptal bulunmamaktadır , alan arkadaşlar tum şartları kabul etmiş sayılır.