Youtube Nasıl Abone Arttırılır ?
Bilindiği uzere Youtube'nin yaptığı son guncellemeden sonra bir cok kanla sahibi 1000 abone ve 4000 saat izleme kuralına takıldı. Bende bu konu uzerine bir cok deneme yanılma yoluyla test ettiğim bazı yontemleri belki bazılarımıza faydası olur diye sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bazı Arkadaşlarımız bu konu uzerine tecrubelidir fakat inanıyorumki coğu arkadaşımızın bu konu uzerinde tecrubesi yoktur, inşallah faydasını gorursunuz.
Oncelikle aboneleri arttırmanın birinci adımı videolarınızın izlenme alabilmesidir. Tabi Ben Bu olayı bizzat test ettim 4 farklı hesap actım ve aşağıda bahsedeceğim adımları uygulayarak 20 gun gibi kısa bir surede youtube kanallarım 1000 aboneyi gectiler,
1 - Profil Fotoğrafınız ve kapak fotoğrafınız mutlaka olmalı.
Youtube kitlesi kanal profil resimlerine ve kapak resimlerine oldukca cok onem veriyor, fotoğraf konusunda profesyonel olmaya bilirsiniz onemli değil, yarı profesyonel bir resim calışmasıda iş gorur diye duşunuyorum.
2 - Kanal logosu ( pekte Onemli Değil Fakat Faydasıda olur Fiye Duşunuyorum.)
Kullanılan video oncesi kucuk fotoğrafların koşesine logonuzu koyarsanız izleyiciler kanalınızı takip edebilir ve izlenimleriniz artabilir.
3 - Youtube'ye Yuklediğiniz Videolarda Mutlaka Acıklama Yazın
Ben onceden video başlığını acıklama kısmına yazar gecerdim kısaca acıklama kısmını onemsemezdim, zaten onemli olduğunu duşunmezdim izleme olsun para kazanayım derdindeydim fakat acıklama kısmını ozgun yazdıkca abonelerim arttı ve daha fazla izlenim almaya başladı kanalım, Bu yuzden azda olsa acıklama ve izleyiciyi kanala abone yapabilecek yazılar yazın orneğin sizi takip edecekler icin sosyal medya hesaplarınızıda yazın, birde ornek vermek gerekirse belgesel kanalınız varsayalım ve paylaştığınız bir video aşırımı izlendi onun acıklamasına;
"Daha fazla belgesel izlemek istiyor musunuz? Lutfen Bizi Takip Edin!!!"
Devamına da Kanalımıza Abone Olmak İcin Buraya Tıklayın.. Yazın.
4 - Topluluk > Topluluk Ayarları > Engellenen Kelimeler (mutlaka uygulanmalıdır)
Eğer Yorumları kapatmamışsanız bu sizin icin onemli bir konudur, Oernek Vermek Gerekirse taklit icerikler ile calışan arkadaşların viideolarının altına ( stolen) calıntı, (click bait) yabancı yanıltıcı gibi yorumlar yapıyorlar yabancı bir kategoride iseniz yabancılar bu konularda cok hassatırlar videolarınızı şikayet edebilirler veya yorum yaparak abone bile kacırabilirler. Cok Abon eve takipci istiyorsanın (mutlaka istiyoruz) yolunuza taş koyacak kelimeleri, kişileri sansurleyin)