Bir web siteniz varsa veya sosyal ağlarda bulunan bir sayfanız, onceliğiniz daha fazla kişiye ulaşabilmektir. Bunun icin okuyucunuzun ya da takipcinizin vs. ilgisini cekecek ozgun icerikler girmeniz sizi bir adım one taşıyacaktır. Buraya kadar hem fikiriz. Fakat internet aleminde bir gun gecmiyor ki bize kolaylık sağlayan yeni bir uygulama cıkmış olmasın. Daha once twitter icin ucretsiz takipci kazanmanın en kolay ve kısa yolunu bu linkte sizlerle paylaşmıştım. Bugun bahsedeceğim add me fast uygulaması ise size neredeyse tum sosyal ağlarda binlerce takipci kazandıracak, daha da onemlisi bu uygulama tamamen ucretsiz.
Bu sistemi kullanmak icin yapmanız gereken tek şey ilgili siteye giderek "registration" kısmını tıklayıp uye olmak. Uygulama size başlangıc olarak 100 kredi veriyor. Fakat siteye giriş yaptıktan sonra " Free Points" linkini tıkladığınızda karşınıza cıkan sayfadaki uygulamalar aracılığıyla bu kredinizi arttırıyorsunuz. Aynı sayfadaki en ust kısımda yeşil renkte yazan "Add Site/Page" linkini tıklayarak istediğiniz uygulama adresinizi girerek daha once kazandığınız krediler sayesinde hızlı bir şekilde sosyal paylaşım ağınız gelişiyor, sitenize gelen ziyaretci trafiğiniz artıyor. Sitenizi veya linkinizi eklerken en altta bulunuan "CPC" kısmı "Cost Per Click" anlamına geliyor. Bu tıklama başına kac kredi kullanmak istediğinizi yazacağınız kısım. Genel eğilim duşuk raka yazmak şeklinde ama benim tavsiyem bu kısmı en az "9" yapmanız. Cunku binlerce site eklenmiş durumda ve bu siteler kullanıcıya sunulurken en yuksek "CPC" verenler en ustte olacak şekilde sıralanıyor. Eh bu durumda da duşuk CPC verirseniz siteniz alt sıralarda bulunur ve ziyaretci belkide sizin sitenize ulaşamadan sıkılıp siteden cıkabilir.
Add me fast uygulamasına her gecen gun on binlerce site ve link eklendiği duşunulurse bu sistemin icerisinde yer almanın faydalı olacağını duşunuyorum. Ulkemizde de benzer bircok site kuruldu fakat bunların hicbirisi bu site kadar geniş bir kitleye ulaşamadı. Tabi kimi arkadaşlar boş yere gelen takipci veya facebook sayfa beğenilerini boş uğraş olarak değerlendiriyor ve bize faydası ne diye soruyor biliyorum. Topluluk psikolojisi genelde takipcisi cok olanın peşinden gitmeye itiyor insanları, kişi bir bakıyor ki binlerce insan bir kişiyi, bir sayfayı, bir siteyi takip ediyor, o zaman be de takip etmeliyim diye değerlendirme yapıp o da katılıyor aralarına. Bunu anlamak icin gunumuz dunyasını değerlendirip etrafınıza bakmanız yeterli. Nihayetinde takip edilen sadece site ve sayfalar değil..Herkese bol takipcili, bol kazanclı, bol beğenili gunler..
Kaynak Site
Web sitelerinizin & Sosyal ağlarınızın populerliğini ucretsiz arttırın
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Web sitelerinizin & Sosyal ağlarınızın populerliğini ucretsiz arttırın