Merhaba arkadaşlar oncelikle baslıgı kasıtlı olarak yanıltıcı actım ki bu konuyla ilgilenen bir cok arkadasın okumasına vesile olmak icin.
Oncelikle hani ben yapmıyorum bu olayları ama yapanlarıda anlamıyorum ama yinede bir kac nasihatta bulunmak isterim.Bugun googleye girdiğinizde bu konuyla ilgili en cok arama yap,ılan kelimeler ;
facebook beğeni hilesi
facebook beğeni hilesi 2013
facebook beğeni hileleri
facebook beğeni arttırma
facebook beğeni hilesi indir
facebook beğenileri gizleme
facebook beğeni kasma
facebook beğeni
facebook beğeni gizleme
facebook beğeni arttırma hilesi
Şu kelimelerdir.Ama olay bu kelimeleri aratıp uygulamayı becermek ile bitmiyor.Asıl sorun yuz kişilik sayfanın beğenisini 50 bin yapıp ki zor yaaprsınız bunu yapıp ayakta tutabilmek.Yani sillinmesini engellemek.Peki bu mumkunmudur elbette işte bende bunun icin kendimi yırtıyorum.Burada muıhim olan belli bir eşitlik sağlamamk.Bu eşitliği aslında facebook sayfaalrınızın anbaliz bolumlerinde gorebilirsiniz.Orada organic ve viral olarak ikiye ayrılır.Eger ki buradaki viral organik oranını geciyorsa o sayfanız fazla ayakta kalmaz.O yuzden yapabileceğiniz hem sayfaalrınız icin hem abone kasmalar icin ve tum hileler icin teraziyi ortalamak.Ornek olarak 50 binlik aktif sayfaya bin uye cekerseniz sorun olmaz sonucta begeni ve paylasım oranlarıyla viral orantının ustune cıkacaktır.Fakat bnin kişilik sayfaya 2 bin gibi uye cekmek veya profilinize bu sekil abone kasma sayfanızın ilk facebook farketmesinde veya en ufakl bir şikayette kapanacagının delilidiir.
O yuzden yazımızdan anlıyacagınız gibi muhim olan asırı kasmak değil muhim olan kasma ile organik bagı oluşturmanız.
Bu yazımızı burada son veriyorum fakat bu yazı ile hersey bitmedi zira bu zaman kadar sizlerle daha once kendi blogum olan fatih hunerde paylastıgım anlık hileler v.s ne varsa bu sitede bulabileceksiniz.Ozellikle unutmayın facebook hareketli resimleri turkiyede bilen ilk uc dort kişiden biriydim ve tek yardımı benim ettiğimi yuzlerce sayfa admini yazdıgı yorumalrda belirtti.O yuzden takipten cekinmeyin bu siteye uye olun takibe alın sorularınızı sorun gerisi bende