Arkadaşlar size bugun bir siteden bahsedeceğim. Eğer siz de twiends'in Facebook ozelliği kalktığından beri bu tip bir site arayışındaysanız bu site tam size gore. Basit bir kullanıcı arayuzu var ve sistem, kredi konusunda cok comert. Sistemi bilmeyenler icin acıklayayım. Bu sistem karşılıklı işliyor. Ornek vermek gerekirse; Benim Facebook'ta sayfam var diyelim. Sayfamı AddMeFast.com'a kaydediyorum ve her beğeni icin hesabımdan kac kredi duşuleceğini belirtiyorum. Krediyi yuksek belirlerseniz beğeniniz cok olur. Kredi kazanmak icin de siz de başkalarının sayfalarını beğenebilirsiniz. Tabii bu sadece Facebook ile sınırlı kalmıyor. İsterseniz bu sistem sayesinde, Youtube videolarınızın izlenme oranlarını, website ziyaretci sayınızı, Twitter takipcilerinizi yada google +1 sayınızı artırabilirsiniz. Siteye gitmek icin aşağıdaki butonu kullanın.

REF'li Link: Hemen Kaydol !

REF'siz Link: Hemen Kaydol !

Kaydolduktan sonra, artırmak istediğiniz hesapları My Sites kısmından ekleyebilirsiniz.

Kaynak: Twiends alternatifi AddMeFast ile Facebook, Twitter, Youtube hesaplarınızı ve Website hitlerinizi coşturun