Hashtag, sosyal medyanın etiket sistemidir. iyinet'te etiket kullandığımız gibi sosyal medyada da bir konu hakkında yazılanlara en kısa yoldan ulaşmak ve hangi konunun trend ale geldiğini tespit etmek icin kullanılan taglara hashtag diyoruz.
Bir konuda yapacağınız paylaşıma hashtag eklemek istiyorsunuz ama hangi hashtagları kullanacağınıza emin değilseniz bu site tam da size gore bir arac sunuyor.
Orneğin instagram ya da twitter hesabınızdan indirim, kampanya ve cekiliş konularında hashtagler girerek paylaşım yapmak istiyorsunuz.
jestpic.com adresine girerek anahtar kelimemizi yazıyoruz. Ve bize o anahtar kelime ile ilgili en cok kullanılan ya da en son kullanılan etiketleri cıkarıyor. Buradan kullanıcı da arayabiliyorsunuz.
#indirim icin hashtag listesi:
Kod:
#indirim #indirimkodu #indirimvar #indirimler #indirimli #indirimde #indirimliurunler #indirimhabercisi #indirimlitesettur #indirimzamanı #indirimliurun #indirimgunleri #indirimlielbise #indirimliesarp #indirimlicanta #indirimliurun #indirimliayakkabı #indirimliabiye #indirimleri #indirimlialdim #indirimindirim #indirimlieşarp #indirimdekiler #indirimliurunler #indirimlicanta #indirimkuponu #indirimhaberleri #indirimelbise #indirimburada #indirimlişal #indirimlial #indirimliayakkabi #indirimmall #indirimvarr #indirimlimobilya #indirimlitupperware #indirimi #indirimdunyası #indirimleriyakalayın #indirimzamani #indirimmm #indirimlicocukayakkabısı #indirimgunleri #indirimlikozmetik #indirimburda #indirimlihediye #indirimlikitap #indirimm #indirimlitesettur #indirimliavon #indirimlibutik #indirimp #indirimiyakala #indirimlisaat #avonbuyukkışi̇ndirimi
#kampanya icin hashtag listesi:
Kod:
#kampanya #kampanyalar #kampanyalı #kampanyaliurunler #kampanyalıurunler #kampanyali #kampanyavar #arminekampanya #kampanyamız #kampanyaliesarp #lazerepilasyonkampanya #kampanyası #kampanyaayakkabı #kampanyaliurunler #kampanyakatalog #herbalifekampanya #kampanyam #kampanyapaketleri #kampanyalihediye #kampanyakitap #kampanyalarımız #devkampanya #kampanyalıayakkabı #epilasyonkampanya #kampanyadevamediyor #kampanyaa #şokkampanya #kampanyada #kampanyaları #kampanyaliurun #kampanyalıurun #akerkampanya #buyukkampanya #tesetturkampanya #kampanyasi #kampanyagelinlik #kampanyalısaat #muhteşemkampanya #kampanyah #cevreyeduyarlıkampanya #baharkampanyası #kampanyazamanı #kitapkampanyası #ersağkampanya #kampanyahu #kokulutaskampanya #kampanyaset #tesbihkampanya #kampanyalıurunler #kampanyakodu #kampanyaserye #bayramkampanyası #avonkampanya #kampanyagozluk #ceyizkampanyası
#cekiliş icin hashtag listesi:
Kod:
#cekiliş #cekilişvakti #cekilişzamanı #cekilişekatıl #cekilişegel #cekilişler #cekilişi #cekilişvarr #cekilişimizvar #cekilişburda #cekilişzamani #cekilişkazan #cekilişvar #cekilişsiz #cekilişimiz #cekilişsonucu #cekilişe #cekilişburada #cekilişhediyem #cekilişekatil #cekilişsepetim #cekilişajans #cekilişvarburada #cekilişgeldi #cekilişbaşladı #cekilişyapıyoruz #cekilişsonucları #cekilişimekatıl #cekilişgunu #cekilişbaşlıyor #cekilişhediyesi #cekiliştalihlisi #cekilişvaktigeldi #cekilişvarrr #cekilişfırsatı #cekilişle #cekilişgezegeni #cekilişvarcekiliş #cekilişş #cekilişekatılın #cekilişivar #cekilişte #cekilişimvar #cekilişşş #cekilişimize #cekilişzaman #cekilişkazandım #cekilişyok #cekilişkatıl #cekilişhediyeleri #cekilişim #cekilişyarışma #cekilişkazananı
Sosyal medyada en cok kullanılan Hashtagleri bulma
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Sosyal medyada en cok kullanılan Hashtagleri bulma