Merhaba Değerli Arkadaşlar, bircok konuda DMOZ editorlerinin sorumsuzluğundan ve menfaat karşılığı iş yaptıklarından soz edildiğine okudum. Arkadaşlar, bildiğiniz gibi bir kişilik her insan kalıbı icin aynı değil, bu durum DMOZ ’da ve diğer sanal ve real alanlar icinde gecerlidir. Ben bir DMOZ editoru olarak, bu gun sizlere cok samimi bir şey soylemek istiyorum; editoru olduğum kategoriye site onermelerine ettiğim kabulden cok, kategorim ile alakalı ve kalite siteleri manuel olarak eklediğim cok cok daha fazladır.
Artık bir nebzede olsa “DMOZ yalan dolan, sahtekÂr insanların eline duşmuş bir mecra, para ile DMOZ ’a site ekleniyor abi boşuna onerme yapma” ve bunu benzer duşunceleri yıkmak adına kategorim ile alakalı siteleri sizlerden isteyerek ekleme yapacağım.
Size uzun uzun DMOZ kalite yonergelerini saymak istemiyorum. Şu bağlantıyı tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
“Lojistik, Taşımacılık, Uluslararası Taşımacılık, Nakliye ve benzeri” sitelerinizi bana buradan yollayın, eğer yukarıdaki bağlantıda belirtilen kriterlere uyuyorsa anında ekleyelim. Eğer belirtilen kriterlere uymuyorsa sizlere neler yapmanız gerektiğini belirteceğim.
Umarın forumda olan editor arkadaşlarımızda kendi kategorileri hakkında konu acıp, direk ilgili kişilere destek olurlar.
Sitenizin geriye donuk DMOZ ’ başvuruları hangi nedenlerden dolayı reddedildiğini oğrenmek istiyorsanız konunun altında belirtiniz, gun icerisinde donuş yapmaya calışacağım.
- Bu gune kadar sağlamış olduğum; DMOZ başvurlarınızda almış olduğunuz retlerin cozumunu vakit ayırarak tespit edip, duzenleyip ve ardından başvuru gercekleştiriyordum. Bundan sonra sadece bu calışma icin ucret talep edeceğim. Başvuru icin kesin onaylanır mı, % kac eklenir gibi sorulara kesin bir şey soyleyememi lutfen talep etmeyin.
İstediğiniz kadar yapmanız gerekenler hakkında sorular sorun "UCRETSİZ" bir şekilde cevaplayacağım.
R10'da acmış olduğumuz konu[/CENTER]
Forum dışı icin/Skype: hgultekin34