Alexa rank değerini duşurmek adına bu forumda gormesem de diğer forumlarda gorduğum kadarıyla para odeyen kişiler mevcut durumda. Başta soylemeliyim ki, zamanınız yoksa ve okumayı sevmiyorsanız kesinlikle yazımı okumayın derim cunku uzun bir yazı olacak...

Alexa rank değerini duşurmek icin birilerine para odemeniz gerekmemektedir. Kendiniz de cok rahatlıkla Alexa rank değerinizi duşurebilirsiniz. Duşurmekten kastımı sanırım anladınız...

Alexa rank değerini duşurmek icin forumlar sizlere bircok yontem sunmaktadır. Bu yontemler etkilidir elbette ancak yeri ve zamanı geldiğinde yapılması halinde etkilidir diye duşunuyorum.

Hersiz yapılan hicbirşey, maalesef işe yaramayacaktır. Sizi daha fazla zorlayacaktır...

Yeri ve zamanından kastımsa, Alexa rank değerini duşurmeniz icin bir yol haritası belirlemeniz gerekmektedir. Bu yol haritası uzerinden belirlediğiniz hedefe ulaşana kadar belirli cabalar gostermelisiniz.

Ornek vermek gerekirse, web sitenizin 1.000.000 sıralamaya yakın veya civarında olduğunu vaarsayalım. Alexa değerinizi duşurmek adına sizlere sunulan 20 yontemi de web sitenize uygular mısınız? Bence uygularsınız... Ancak bana gore uygulamamanız gerekmektedir.

1.000.000 Dunya sıralaması gercekten yuksek değer ve Alexa icin kozlarınızı kullanmanızın zamanı değildir. İlk 600.000 sıralamaya girene kadar o 20 yontemi kullanmamanızı onermekteyim. Bunun nedenlerini birazdan anlatacağım.

Her uygulayabileceğiniz adım icin velirli hedef belirlemelisiniz. Mesela, 500.000 olabilmek icin 1. adımı uygulayacağım ve diğer adımları uygulamayacağım. 400.000 olabilmek icin 2 ve 3. adımı uygulayacağım gibi.

Bu şekilde kendiniz bir plan oluşturursanız ve ona gore ilerlerseniz, ulaşmak istediğiniz yere kesinlikle ulaşırsınız.

Bir plan orneğini aşağıdaki adreste bulabilirsiniz, hangi sıralamada neler yapmanız gerektiğini acıklamaya calıştım o ornekte;

İzlenecek Yol -> googleyardim.net/Konu-Alexa-Değerini-Duşurmede-İzlenecek-Yol.html

Aklıma hep şu soru takılmıştır. Acaba diyorum, Alexa rank değerini yukselmek icin para kazanan arkadaşlar, hangi yontemi kullanıyorlar? Web sitenize hit mi sağlıyorlar yoksa farklı yontemler mi? Bence mesele basit, sizin izlediğiniz yol yanlış olduğu zaman ve daha 1.000.000 sıralamadayken elinizdeki kozların tamamını kullandığınızda 700.000'lere gelince takılıp kalıyorsunuz cunku kozunuz bitmiş oluyor ve hemen birilerine para oduyorsunuz Alexa değerim takıldı kaldı diye...

Bunlar benim duşuncelerimdir ve elbette ki hatalı yanları olabilir...

Ancak, her bilgi de gereklidir...