Arkadaşlar sitenize hit kazandırmak istiyorsanız, bizler aracılığıyla hit kastırabilirsiniz. ARTIK GOOGLE.COM.TR UZERİNDEN DE HİT YOLLUYORUZ VE HEPSİ ANAHTAR KELİMELİ. (Hitler globaldir.)

"google.com" Site Hit Fiyatlaları
500 Hit 1 TL
2.500 Hit 5 TL
5.000 Hit 10 TL
10.000 Hit 20 TL
20.000 Hit 40 TL​

GOOGLE.COM.TR SİTE HİT FİYATLARI DEĞİŞMİŞTİR. 300 HİT 1 TL DİR. TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM YAPILACAKTIR.​

-HİTLER ANAHTAR KELİMELİ GELMEKTEDİR!!!!

-Gonderilen hitler kesinlikle bot değildir!

-ODEME YOLLARI : PAYPAL, GARANTİ (10 TL VE UZERİ)

-Hitler sitenizde 30 saniye durmaktadır. Daha fazla durması halinde fiyat değişir. (En fazla 300 saniye)

-Gelen hitler yabancıdır!

-LUTFEN HİTLERİ NEREDEN GONDERDİĞİMİ SORMAYIN!

-1.Paketteki Hitler www.google.com uzerinden gelmektedir. 2. pakettekiler google.com.tr uzerinden gelmekte ve istediğiniz anahtar kelimeden gelmektedir.

REFERANSLAR:

SeoComa' Alıntı:
Odeme yapıldı , hitler alındı teşekkurler.
Genişletmek icin tıkla ...

byrobilisim' Alıntı:
EnemyHunter aldığım 5000 hitin tamamlanması cok hızlı ve arkadaşların ilgisi cok cok iyiydi.. EnemyHunter cok cok teşekkur ediyorum.. Calışmalarının devamını diliyorum.. İnşallah kısa bir sure sonrada diğer sitelerim icin yaptıracağım işlerde buluşmayı temenni ediyorum.. İyi calışmalar dilerim.

Betty' Alıntı:
8.000 Hit : 10TL Alındı.. Guvenilir Arkadaş

kinqmon06' Alıntı:
arkadas gayet hızlı guvenılır tesekkur ederım hocam

paylasim.turkiye' Alıntı:
EnemyHunterle calışmalarımız olmuştur. Guvenilir uyedir.

Uğur Ozturk' Alıntı:
1tl ye 200 hit başarılı bir şekilde geldi. Analizden sayfada her zaman bi 40-50 kişi goruyordum. " Sitem yeni normal de 1-2 " kişi anca oluyor

mustafahazirci' Alıntı:
Arkadaş işinde başarılı anahtar kelime bazlı hit gonderimi istedik başarılıydı. Farklı projelerde kendisiyle calışmayı duşunuyoruz.

omeremre42' Alıntı:
Arkadaş işini iyi yapan birisi, teşekkurler.

REFERANSLAR WEBMASTER SİTESİNDENDİR!