Tek bir cumle ile anlatmak gerekirse, sitelerinize gunluk ziyaretci gondererek sitenizi canlandırıyor ve yukselmesini sağlıyorum.
Siteme yararı ne olacak ?
Sitelerinizin hızlı index alması icin yararlıdır.
Siteler icin onemi buyun olan ALEXA'da sitenizin dunya ve ulke sıralarını one taşıyorum.
Sayaclardaki canlılığı gorunce sizin de iştahınız acılacak ve keyifle paylaşımlara devam ediceksiniz
Ziyaretciler Hakkında Bilgiler
Her biri farklı IP adresleri uzerinden gelmektedir.
Bot yada Proxy kullanarak gonderilmez.
Toplam hit saate bolunerek gelmektedir.
Adsense icin guvenlidir fakat sorumluluk almıyorum.
Google guncellemeri icin guvenlidir.
Her bir ziyaretciyi sayaclarınızdan takip edebilirsiniz.
TR Hit Hakkında Bilgiler
Farklı IP , farklı şehir , farklı işletim sistemleri uzerinden gelir.
Ortalama sitede kalış suresi 1.30 dakikadır.
Alt sayfalarınıza giriş yapar.
Direkt veya anahtar kelime ile gonderim mevcut. (ilk 10 sayfa icinde olmak zorunda)
Yabancı Hit Hakkında Bilgiler
Farklı IP , farklı ulke , farklı işletim sistemleri uzerinden gelir.
Ortalama sitede kalış 40 sanıyedir.
Alt sayfalarınıza giriş yapmaz.
Direkt veya anahtar kelime ile gonderim mevcut. (ilk 50 sayfa icinde olmak zorunda)
HİT PAKETLERİ

TR HİT PAKETLERİ

Eğer burada size uygun bir paket bulamadıysanız lutfen mesaj atınız.
Cekiliş Hakkında bilgi,
Paket 3 veya Paket 4 alan muşterilerimize 1 adet SEO PAKET cekiliş hakkı veriyorum. Kazanan arkadaşa ben sponsor olucam istediği bir seo paketini (en fazla 75TL) ben karşılayacağım. Forumdan olmak şartı ile.
Kazanan arkadaşımız hem 1 ay boyunca ziyaretci almış olacak hemde ustune bedavadan SEO Paketini kapacak işe bak
Her ay başı 1 cekiliş yapılacaktır.
Para iade Garantisi
Ay sonunda aldığınız hizmeti sağlayamadıysam %50 iade yapıyorum. Tabi her bana hit gelmedi diyene tamam kardeşim atayım hemen demeyeceğim. Calışma devam ederken eksiklik veya hit gelmeme gibi bir durum olursa bana bildiriyorsunuz benden cevap alamaz ve 1 ay tamamlanırsa dediğim gibi iadenizi yapıyorum.
Odeme Bilgisi
Akbank - Finansbank - PayPal(+5TL) - Payza(+5 TL)
Odemenin tamamı başta alınır.
Hızlı iletişim