ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BU İŞİ YAPIYORUM.BURDAN BİRKAC ARKADAŞA DA VERDİM.KENDİLERİ İSTERLERSE YAZABİLİRLER.ETİK OLMADIĞI İCİN SİTE İSİMLERİNİ VERMİYORUM.DİĞER FORUMDA DA 100 KİŞİDEN FAZLASINA
VERDİM.ZAMAN ZAMAN DEĞİŞİK UCRETLERLE KAMPANYALAR YAPMAKTAYIZ.
HİTLERİMİZİN OZELLİKLERİ
1-HİTLERİN %80 i alman %20 si avusturya ve isvicre ve diğer ulkeler,
2- sitenize giren kişiler %100 gercektir.sitede ortalama 1 dakika zaman harcarlar.
3-adsense benzeri bir sistem.reklam verenler ve reklam alarak para kazananlar var.sizin reklamı (banneri birileri sitesine koyacak ve sitesinde gosterecek) sitesine koyanlar para kazanacak. dolayısıyla sizin reklamınız-banneriniz yuzlerce sitede gosterilecek.
4- otosorf ya da ptc değildir. 3 numarada anlattım sistemi ve gelen kişileri.
5-sitenize sayac koyarsanız kaynağını da gorebilirsiniz.
6-Hitler ptp sitelerine uygundur. yani popup ve layer reklam veren alman sitelerine uygundur.
7- BOT MOT DEĞİL HARBİ HARBİ GERCEK KİŞİLER.
GUNLUK 3K TEKİL HİT AYLIK TOPLAM 90K TEKİLHİT GARANTİMİZDİR. ( NOT HERGUN KILI KILINA 3000 KİŞİ GİRMEZ.BAZEN 2800 BAZEN 3500 BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? )
ADSENSE İCİN KESİNLİKLE ZARARLI DEĞİLDİR.CUNKU HİTLERİ ADSENSE OLMAYAN BİR SAYFAYA YONLENDİRİYORUZ. ORNEK
site.com/sayfa.php buraya hit yonlenir.burada reklam olmaz. burdan diğer sayfalara gecen kişiye google hic bir şey diyemez.
ucret 25TL tl SADECE BUGUN İCİN GECERLİDİR.
odeme her banka var.
hikaye oku
Gunluk 3k tekİl hİt aylik paket sadece 25 tl bugun İcİn
Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Yandex, Bing ve Diğer Arama Motorları
- Gunluk 3k tekİl hİt aylik paket sadece 25 tl bugun İcİn