Bu listeyi kendime gore yaptım. Acıkcası Souls oyunlarına da mutlaka şans verilmesi gerektiğini duşunuyorum.

1- Bloodborne veya Dark Souls II
FromSoftWare tarafından yapılan Souls oyunları gelmiş gecmiş en zor oyunlar listesinde yer alan ama sizi eminim ki butun oyunlardan daha fazla tatmin edecek bir baş yapıttır.

2- The Witcher 3: Wild Hunt

3- Fallout Serisi
Fallout'un ilk oyunundan itibaren oynanması taraftarıyım. Gercekten oynanmaya değer bir seri.

4- Dragon Age: İnquistion
Ne kadar birden fazla oyunu da olsa da bu oyunu diğer oyunlarından daha guzel ve oynanmaya değer olduğunu duşunuyorum.

5- Child Of Light
Ubisoft tarafından geliştirilen ve inanılmaz bir şekilde Ubisoft'un nasıl bu kadar guzel bir J-RPG yaptığını cozemediğim oyun. Peri masalımsı hikayesi ve yeni bir sıralı dovuş sistemi ile J-RPG sevenlerin oynaması gereken bir oyun olarak goruyorum.

Son olarak soylemek istediklerim var. Listeye Skyrim koymadım ve oynamadım. Skyrim bana hep boşuna kılıc sallar gibi bir his verdiği icin oyuna ilk dakikadan tavır ala ala oynadım ve inanılmaz sıkıldım. Zaten Skyrim sayesinde Souls oyunlarıyla tanışmıştım. Acıkcası Skyrim yerine Demon's Souls oynanması taraftarıyım.
Bunun dışında listeye 6. oyun eklesem herhalde Diablo III olurdu.