Herkese iyi forumlar, RPCS3 rehber serisinin GoW oyunları bolumune giriş yaptık, istiyorum ki herkes bu oyunları oynayabilsin.

Diğer rehber serilerim:
Rehber: God of War Ascension RPCS3 + FSR Merhaba, bu rehberimizde GoW: Ascension oyununu RPCS3 uzerinden nasıl oynayacağınızı anlatacağım. 1- Giriş ve onemli bazı detaylar Oncelikle, Ascension oyunu GoW'un son oyunu olduğu icin (2018'den once) en ağır ve en PC sistemine uymayan oyunu. Bu yuzden oyunu oynayabilmek icin gercekten iyi...
www.technopat.net

Rehber: Demon's Souls RPCS3 60+ FPS ve Mod Merhaba arkadaşlar, Demons's Souls'u RPCS3 uzerinden oynamak icin yeterli turkce kaynak olmadığını fark ettim. Olan rehberler eski ve guncel surumlere uymuyorlar. Bu rehber sayesinde, oyunu 60+ FPS oynayabileceksiniz. Yeter ki orta seviye bir PC'niz olsun. Rehberde derlenen butun yazılar...
www.technopat.net

Rehber: Demon's Souls RPCS3 Klavye & Mouse Ayarları Merhaba arkadaşlar, daha once size RPCS3 Demon's Souls nasıl oynayacağınızı ve iyi performans icin ne yapmanız gerektiğini anlatmıştım. Konu ve konu dışında bircok arkadaşın kontrolcusunun olmadığını, bu yuzden oyunu oynayamadığını soylediler. Ben de bu konuda araştırmalar yapıp başarılı bir...
www.technopat.net

Rehber: RPCS3 oyun nasıl guncellenir? Forumda bir hayli RPCS3 rehberim oldu ancak her konuda teker teker bahsetmemek icin guncellemeleri ayırmaya karar verdim. Bu rehberimizde oyunlar nasıl guncellenir, hangi programla guncellenir gibi konuları esas alacağız. 1- Programı edinmek...
www.technopat.net

Rehberi kapsayan oyunlar (cıkış tarihlerine gore)
God of War 1 HD - NPEA00255 God of War 2 HD - NPUA80491 God of War Chains of Olympus - NPEA00308 God of War Ghost of Sparta - NPEA00309 Not: 1-2 oyunlar HD versiyon icindir! Standart surumu baz almıyorum, eğer onları indirir hata, crash alırsanız konudaki versiyonlar değildir.

1- On bilgilendirme ve bazı detaylar​Bu oyunların tumu Playable yani, 60 FPS destekli oyunlar ve iki tanesi PSP oyunu diğerleri ise eski oyunlar olduğu icin ve RPCS3'un de ustunde calıştığı oyunlar olduğu icin butun sistemlerde sorunsuz 60 FPS veriyor, sisteminiz cok kotu olmadığı muddetce bu oyunları sorunsuz oynayabilirsiniz.

GoW 1-2 oyunları guncellenmelidir, guncelleme yapmadan Patch kuramazsınız. Oncelikle bu iki oyunu guncelliyoruz, ilgili rehber:
Rehber: RPCS3 oyun nasıl guncellenir? Forumda bir hayli RPCS3 rehberim oldu ancak her konuda teker teker bahsetmemek icin guncellemeleri ayırmaya karar verdim. Bu rehberimizde oyunlar nasıl guncellenir, hangi programla guncellenir gibi konuları esas alacağız. 1- Programı edinmek...
www.technopat.net

God of War 3 ayrı konuda gelecektir!

2- God of War 1-2 icin Patch ve ayarları yapalım​İki oyun icin de patchler hemen hemen aynı.

AyarDeğerSkip any videos with X button (Xbox: A tuşu)Acık, (İsteğe bağlı secenek, bu secenek ile videoyu gecmek isterseniz belirtilen tuşa basıyorsunuz. Normalde videolar gecilmiyor.True WidescreenAcık, HD surumleri %25 kesme yapıyor(muş) ben bu ayarı acınca fark ettim, 16:9 ekrana daha uyumlu gercekten.

Şimdi Create Custom Config diyoruz.

Not: Bu ayarları isterseniz ellemeyin, onemli değil ancak dediğim gibi oyunlar kasmıyor yani oyunu 4K calıştırmamak icin elimizde bir neden yok, eğer sisteminiz kasma yaşarsa 2K veya 1080P ayarlarını deneyebilirsiniz.

GPU:
AyarDeğerResolution Scale300%Framelimit60. Daha fazlasında oyunun hızı garip hallere giriyor.VsyncEkran kırılma varsa bunu da işaretleyebilirsiniz.

Oyun icindeki cerceveyi kaldırmak icin ayar:

Settings kısmındaki ayarlara gelin ve Full Frame ayarını On yapın.

3- Chains of Olympos ve Ghost of Sparta icin ayarlarımız​
Bu oyunlar icin patch yok. Sadece ayar yapacağız.

Bu oyunda 60 FPS sınırı yok, ben 75 FPS'e sabitledim. Sizde monitorunuze gore yapabilirsiniz.
GPU
AyarDeğerResolution Scale300%VsyncEğer ekran kırılma olursa işaretleyebilirsiniz.

Advanced
AyarDeğerVBlank Frequencyİsteğe bağlı, yenileme sıklığına gore ayarlayabilirsiniz.

Oyunlardan goruntuler: