Googleın sır kabul edilebilecek derecede cok az kişi tarafından bilinen eğlenceli yonleri var ve sizler icin Googleın bu eğlenceli yonlerinden 5 tanesini araştırdım.
Do a barrel roll
Herkesin bildiği bir eğlenceli sırdan başlamak istedim.Google Chrome veya firefox tarayıcı kullanarak, google arama kısmına Do a barrel roll yazın ve olacakları gorun.
Askew tilt
Firefox ve google chrome kullanarak, arama kısmına Askew veya tilt yazmanız yeterli, fazla bakmayın gozleriniz bozulabilir.
Google Sphere
Google arama kutusuna Google Sphere yazın ve ilk cıkan siteye girin, olanlar cidden cok eğlenceli orada tekrar cıkan arama kutusuna goruntulemek istediğiniz bir resim ismi yazın ve biraz eğlenin.
Zerg Rush
Bu araştırmamda beni delirten bu oyun sizleri de cılgına cevireceğinden eminim, bir turlu yetişemiyorum. Arama kısmına Zerg Rush yazmanız yeterli olucaktır, oyun kısa surede başlıyor. Bu oyunun ismi Starcraftta toplu saldırı anlamına gelen terimden esinlenilmiş.
Klingonca Arama
Star Trek ile un kazanan ve uzay yolu film serilerinin manyağı olanlar icin, eğlenceli bir Google deneyimi.
Klingonca arama yapabilir ve klingonca sonuclara ulaşabilirsiniz. Buradan Klingonca Arama yapabilirsiniz.
Daha sayısız eğlenceli şeyler var Google da yapılabilecek, ben sizlere sadece 5 tanesini derledim.
Kaynak: Bityavrusu.com
Bilgi paylaştıkca coğalır diyerekten, bu eğlenceli makalemi kaynak gostererek paylaşmanızı ve yorumlarınızı bekliyorum.