YOĞUN İSTEK UZERİNE PAKET 1, PAKET 2 VE PAKET 4 FİYATLARI DUŞURULMUŞTUR

Değerli forum uyeleri. Yaklaşık 2 aydır aktif olarak yaptığımız, zaman zaman kampanyalı fiyatlarımız ile muşterilerimize tam hizmet sağladığımız Google News hizmetimiz, artık muşteri kısıtlaması olmadan dileyen herkese verebileceğiz. Tum muşterilerimize bizlere guvendikleri ve tercih ettikleri icin teşekkurler.

KAYIT OLMAZSA NE OLACAK?

Odeme şekli calışma şartlarında belirtilmektedir. (Not: Bu konuda kesinlikle taviz verilmemektedir. Aksini Teklif etmeyiniz.) Sitenin vereceğimiz yonergeleri takip ettiğiniz surece red edilme olasılığınız cok duşuktur. Ancak yinede kendinizi guvende hissetmeniz icin red olunması halinde ucrette %10'luk bir kesinti ile tamamını geri alabileceksiniz.

CALIŞMA ŞARTLARI NELERDİR?

SECTİĞİNİZ PAKETE GORE UCRET TAMAMEN PEŞİN ALINMAKTADIR. SADECE PAKET 4 İLE İLGİLİ, BİZİM TERCİH EDECEĞİMİZ UYELER İLE İŞ BAŞI/İŞ SONU ŞEKLİNDE CALIŞILABILIR. LUTFEN AKSİNİ TEKLİF ETMEYİNİZ. (TAKSİT YAPMAMAMIZIN SEBEBİ GENİŞ REFERANS VE MUŞTERİ YORUM LİSTEMİZİN YANI SIRA İLK KONULARIMIZDA HALEN TAHSİL EDEMEDİĞİMİZ UCRETLERDEN DOLAYIDIR)

İŞE BAŞLANDIKTAN SONRA KESİNLİKLE İADE YAPILMAMAKTADIR. BAZI KOTU NİYETLİ İNSANLAR RAPORU VE TAVSİYELERİ ALDIKTAN SONRA İADE İSTEMEKTEDİRLER. İADELER SADECE BAŞVURU OLUMSUZ SONUCLANIRSA, RED TARİHİNDEN 30 GUN SONRA YAPILMAKTADIR.

LUTFEN BU NİYETTEKİ ARKADAŞLAR BİZE BAŞVURUDA BULUNMAYIN VE BU KONU İLE İLGİLİ LUTFEN ŞİKAYET KONULARI ACARAK BİZLERİ UĞRAŞTIRMAYINIZ. AYRICA SİZE İLETİLEN RAPORDA YAPTIKLARIMIZIN VE YAPACAKLARIMIZIN HEPSİNİ BELİRTMEMEKTEYİZ. İŞİN MESLEKİ SIRLARINI LUTFEN SORMAYINIZ. FİYATLANDIRMALAR SABİTTİR. PAKET HALİNDE SATIŞIMIZ MEVCUTTUR. "PAKETTEN ŞUNU CIKSAK FİYAT DUŞER Mİ?" GİBİ SORULAR LUTFEN YONELTMEYİNİZ. FİYATLAR VE PAKETLER SABİTTİR.

REFERANS LİSTEMİZ
Toplamda 20 muşterimizin kaydını başarılı bir şekilde tamamladık. Şu ana kadar 2 olumsuz başvurumuz sonuclandı. Bize ulaşarak tam referans sitelerin listesini talep edebilrisiniz.

+14 referans daha...

Konu yorumlarını takip ederek forumdaki referanslarımızıda uyelerimizin yorumlarından elde edebilirsiniz. Bu referanslar yetmedi mi? O zaman sizi şuraya alalım ;

FORUM VE FORUM DIŞI MUŞTERİ YORUMLARI

Onceki ve yeni konularımızdan, İyinet Forum ve diğer forumlardaki muşteri yorumları;
Single' Alıntı:
Acıkcası arkadaş ile 30-35 gun once tanıştım ve calışmaya başladım.
Cok fazla tereddut ve şuphe ile yaklaştım. Uyelik ve trade azdı.

Fakat sayesinde dun 1 ay calışmanın sonunda 1 gunde news kaydımızı aldık, cok teşekkur ediyorum. Daha bir kac site ile calışacağız.
Genişletmek icin tıkla ...

HasanY' Alıntı:
Arkadaşla calışılmış olmuş , soylediği gibi calışmanın sonunda basvurduktan iki gun sonra olumlu yanıt geldi ve news kayidimizi aldık , cok durust ve saygılı bir arkadaş ben kendisini oneririm

RooteX' Alıntı:
Ben full paketten aldım , herşeyi en ince detayina kadar yaptilar sagolsunlar , başvuru yaptık ve ikinci gunun akşamı hemen olumlu sonuc aldık , gayet ilgili ve işlerinde bilgili bir ekipler

Tesla' Alıntı:
Şans eseri gordum arkadaşların konusunu. 6 aydır sitemi hem kendim hemde ceşitli bu işi yapan arkadaşlar kayıt edemedi. Arkadaşlardan Paket 3'u satın aldım ve 4 gun boyunca sitenin altına ustune girdiler ardından 15 gun arkadaşların verdiği icerik raporunu harfiyen uyguladıktan sonra başvuru yaptık ve 2 gun sonra bugun sitem kayıt edildi. Gercekten hem saygılı, hem durust ve işin ehli profesyonel calışıyorlar bu tur sıkıntısı olan hic duşunmeden arkadaşlarla calışabilirler. Teşekkurler her şey icin.

Dahası yolda...

PAKETLER ARASINDAKİ FARKLAR NELERDİR?
Her paketin kendine ozgu bir getirisi vardır. Paket 1 - Sadece kayıt ve kayıt icin gerekli optimizasyonları kapsar. Paket 2 - Gerekli optimizasyonlar ve kayıt sonrası Google Haberler'in hızlı ve geri donuşlu index almasını sağlar. - Paket 3 - Sıfırdan site acanlar icin ideal pakettir. İlk 2 paketteki hizmetlerin yanı sıra Site kurulum, Google uyumlu tema ve mobil temalar sağlar. Siz sadece iceriklerinizi eklersiniz. - Paket 4 - en gelişmiş paketimizdir. Sitenize girmenize gerek dahi kalmadan 1 ay boyunca tum icerik, optimizasyon, kontroller dahil anahtar teslim hizmet sunar. Kayıt işleminden sonra gelişmiştirilmiş internet sitenizi teslim alırsınız.

PAKET 1 - EKONOMİ
- Teknik altyapı optimizasyonu
- Site optimizasyon
- Sitemap, Newsmap ve Robots optimizasyonu
- Google Haberler Kaydı
500 TL (KDV HARİC)

PAKET 2 - STANDART
- Teknik altyapı optimizasyonu
- Site optimizasyon
- Sitemap, Newsmap ve Robots optimizasyonu
- SEO optimizasyonu
- Sitenizin Android uygulaması