constantine' Alıntı:
Domain ismi : www.emlak.net
Subdomain : emlak.siteismin.net
Uzantı: www.siteismin.net/emlak.html

Google ilk olarak yukarıdaki duzene gore siteleri sıralamaktadır. Tabii bunda pagerankında onemi buyuk. Daha sonra Title desc.. keywordlara ve sitedeki yazılara gore sıralamaktadır. Site ismin tasinmaz.com oldugundan ilk siralarda olman zor bence..
Genişletmek icin tıkla ...

Bu tamamen yanlış bir bilgi.
Ben anlatmaktan yorulmama devam ederek bir kez daha pagerank diyecegim.
olaya bir ornek verecem ve bitircem.
"failure" ingilizce kelimesi yetersiz başarısız demektir.
başarısızlık, muvaffakiyetsizlik, beceremeyiş; ihmal, yapmayış; bitme,tukenme, kaybolma; zail olma, zayıflama, inkıraz; iflÂs; başarı kazanamayan kimse veya şey.,yetersizlik/başarısızlık.
Genişletmek icin tıkla ...

şimdi google.com.tr girin bu kelimeyi yazın ve cıkan 1.siteye bakın.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=failure&meta=
President George W. Bush.
Bu site ile aşagıdaki bilgileri kıyaslayın
hani domain
hani subdomain
hani title
hani desc
hani keyword

failure kelimesi gecmiyor.Google amcanın buyuk sırrı ortaya başkanlık secimlerinde cıktı.SEO dunyası yerinden oynadı.Tum teoriler alt ust oldu. Cogu sitenin kaderi degişti.

Google icin en onemli kriter PAGERANK yada diger bir degişle insanların size link vermesi.
başkan bush olayının ozeti şu. Buyuk pagerank degerli amerikan gazeteleri manşetler attı başkan Bush failure diye google da bu sitenin icerigini failure oldugunu sandı ve sonuclarda 1 numaralı yaptı.
%90 pagerank etkili %10 diger faktorler onemli.(yani domain, subdomain title )
benim "kertenkelelerinciftlesmesi.com" gibi bir domainim olsa buyuk pageranklı siteleri en az pr6 sitelerden bahsediyorum.
(pr5 ve altındaki sitelerin size emlak vermesi işe yaramaz yada cok az yarar)
bana emlak diye link verseler ben, emlak aramalarında birinci cıkarım.

Bu iş icin 2 adet pr7 uc adet pr6 link benim emlak kelimesinde birinci olmama yeter. www.kertenkelelerinciftesmesi.com domain adresim icin.
Pr8 demiyorum cunku pr8 ve uzerindeki siteler mimlenmiştir.işe yaramaz

Google amcada yukselmenin yolu, pr degeri yuksek sitelerden, link almanızdan geciyor.