Bir masa etrafından altı partinin oluşturduğu ittifakta, henuz aday belirlenemedi. Secimlere aylar kalmışken muhalefet partileri, adaylarının kim olacağı konusunda bir ilerleme kaydedemedi. Ote yandan gectiğimiz gunlerde İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, tv100 ekranlarında katıldığı programda, CHP Lideri Kemal Kılıcdaroğlu'nun aday olması halinde kazanamayacağından endişe duyduklarını soylemişti. Yavuz Ağıralioğlu, konuya ilişkin yeni acıklamalarda bulundu Karar TV'den Gulay Erdemli'nin sorularını yanıtlayan Ağıralioğlu, Kılıcdaroğlu'nun adaylığına dair endişesini burada da dile getirdi. Yavuz Ağıralioğlu: Erdoğan, Kılıcdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında en cok Kılıcdaroğlu'nu gormek istediğini ileri suren Ağıralioğlu, "Cunku Erdoğan, Kılıcdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor." dedi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, konuşmasını şu ifadelerle surdurdu: "Tayyip beyin en cok gormek istediği aday kim efendim? Konuşmalarından cıkardığımız yıllardır ısrarla ve inatla sayın Kılıcdaroğlu'nu karşısında gormek istiyor. Ben bu eleştirinin merkezine oturacak olsam, boyle bir eleştiride kaygıda niye bulunayım ki? Tayyip Beyin en cok gormek istediği aday sayın Kılıcdaroğlu ise benim sizin dediğiniz ithamı sağlayacak olan şey nedir? Hic itiraz etmemek. Halbuki ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum. Diyorum ki acaba bu secmen isteksizliğini goz ardı etmesek mi? Bunu gormemiz lazım. Muhalefette en tehlikeli duygu 'Tayyip Erdoğan ’a karşı kimi koysak alırız' gibi bir kibir. Bu masanın etrafında toplandığı şuuru kaybettirecek girdaba sokar." Yavuz Ağıralioğlu: Kılıcdaroğlu'nun adaylığından endişe duyuyoruz - Haberi icin tıklayınız -