Yalnızca googledaki aramalara reklam veriyorum. Gecen aydan beri adwords reklamlarıma biri(leri) takmış durumda. Sitemde Live Zilla olduğu icin yaptıklarını canlı olarak izleyebiliyorum. Gectiğimiz ay 4 gun boyunca gunde ortalama 6-7 saat modemi kapatıp acarak uşenmeden reklamlarıma tıkladı(lar) -Cookieler ile tespit ediyorum, ben bile anlarken adwords nasıl aradan kacanları bulamıyor ilginc doğrusu-. Bu tıklamaların 800 civarını adwords tespit etti ucretlendirmedi fakat arada kaynayanlar oldu, bir onceki aya gore yine daha fazla odeme yaptım.

Muhtemelen aynı şahıslar dunden beri yine iş başında şu ana kadar adwordsun tespit ettiği 200 kusur tıklama yaptılar ve reklam giderlerimde yine aşırı artış var.

Konu hakkında dava acsam, mahkeme adwordsten ip adresi bilgilerini alıp şahısları bulabilir mi? Durum gercekten canımı sıkmaya başladı uc beş it kopuk yuzunden havaya para oduyorum. Diğer bir ihtimalde, şahısların ip adreslerini kendimde tespit edebilirim, bulacağım ip adreslerinin acık adres bilgilerini araya mahkeme falan sokmadan tespit edebileceğim kaynaklar var mı? Kimlermiş, dertleri neymiş yerinde gidip gorsem fevkalade olacak.