Merhaba 2 haftadır uğraşıyorum 3 kuponum gitti askıya alındı kupondanmı diyorum yeni hesap acıyorum oraya para yatırıyorum yine askıya alıyorlar once siteleri onaylıyolar sonra askıya alıyolar.
alanadlarımı banlanmıştır ? ya da google ile nasıl bir iletişim kurarız. ayrıca domainleri ilk defa 1 hesapta kullandım..
Sorunu Cozdum:
sakın adwors hesabı satın almayın bir kez hesap satın aldım kalitesiz kişi hesabı geri aldı o domainim gitti o domain yuzunden 3 hesabım askıya alındı. ben cozumu buldum yeni bir isim yeni bir domain yeni bir adres bu sorunu cozuyor.. kupon almak istiyosanız da www.ebay.com girin ordan alın bırakın turkler biraz yobaz kalıyor hepsi icin demiyorum ama bu kuponu satanların %90 nı boyledir.. onceden ben kuponlarımı arkadaşlarıma ucretsiz veriyordum para veripte almadığım birşey sonucta.
Adınız ve alanadlarınızı banlıyor sanırım ya da kara listeye alıyorlar..
TEST ETTİM CALIŞIYOR.
isteyene $100 lık kupon alırım.. sadece 10$ adwords hesabınıza kaydettiginizde 156 TL olarak gorunuyor.. 2 tane reklamım aktif calışıyor. para kazanmak amaclı değil sadece işinizi gorme amaclı lutfen işin ticaretini yapmak isteyenler pm atmasınlar sadece ihtiyacları olanlar icin yardımcı olabilirim.
Adwords icin yardıma ihtiyacım var
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Adwords icin yardıma ihtiyacım var