Spoyler

Değişim ve İade Şartları

Alınan Profesyonel ve Premium paketlerde hizmet sustimal edilmektedir. Bundan dolayı bu hizmetlerle ilgili iade talep edilemez.

Hizmet Sozleşmesi :

Spoyler 1. Reklam raporlarını 5 gunde 1 size iletiyorum.

2. Bus hesap paketinde teslimat suresi,uygulama reklamı veren kullanıcılarımızıda baz alarak genişletilmiştir.Trafik siteniz varsa optimizasyon teslimat 5 gun icinde gercekleşir. Ayrıntılı bilgi icin mesaj atınız.

3. Bus hesap paketi alırsanız reklamınızı 2 hafta izliyorum detaylı analiz yapıyorum,10 gune kadar reklam cıkışı olmadığı taktirde paranızın tamamı iade ediliyor.

4. Teslim edilen hesapların butun sorumluluğu alıcıya aittir.(Dilerseniz paneller bizim tarafmızda kalabiliyor.)

5. Kendi isteği ile keyfi olarak Kampanya ile oynayan hesapların hepsi garanti dışıdır.

6. Bus hesap paketinde, bakiyenin %35 ’ini harcadığı taktirde tamamı harcanmış sayılır. Sonrasında bir şey olursa İade Sağlanmaz. Ayrıca 3. maddeyi tekrar okuyunuz.

7. Pro ve pre hesap paketlerinde kesinlikle iade yoktur.Surekli değişim isteyebilirsiniz.(Değişim haklarının suistimal edildiği anlar isek değişim haklarınızı feshedebiliriz.) Cloaker ile acılan reklamlar değişim hakkınız yoktur,yasal sektorler icin değişim talep edebilirsiniz.

8. Şupheli odeme sorunu, satıcı taraflı bir sorun değildir. Hesaplar size FAKE Reklam oluşturularak teslim edilir. Eğer reklamı siz cıkacaksanız tum sorumluluğu ustlenmeniz gerekir.(Şupheli yerseniz,tum paketler değişim yapıyoruz ayrıca 3. ve 7. maddeyide okuyunuz.)

9. Tum paketlerde gecerli olan sınırsız hesap değişim hakkınız 14 gun gecerlidir. Ayrıntıları websitemizdeki hakkımızda kısmında bulunan satış sozleşmesinden inceleyebilirsiniz. (Ayrıca 3., 7. ve 8. maddeleride okuyunuz.)

10. Yasaklı sektorlere reklam acılır. Cloaker gerektiren iceriklerin tanıtım bilgisi icin mesaj atınız. (Phishing, d0landırıcılık, bahıs gibi isteklerde bulunmayın, engellenirsiniz.)

paintedkitty;1080839682' Alıntı:
Detaylı bir geribildirim yapmak istiyorum Business paket satın aldım.

İletişim:
İletişim kesinlikle cok samimi ve aşırı iyi hocam anında bakıyor ve cozum odaklı calışma yapıyor cok memnun kaldık, bizim icin hesap satın alrıken bile satın alacağımız kişilerle kendisi bizzat konuştu ve mağdur olmamamız icin elinden gelen herşeyi yaptı cok muteşekkirim.

Hizmet:
Satışlarımız neredeyse 4 katına cıktı ve TBM 0.30 TL ye kadar indi cok ucuz ucretler karşılığında aşırı yuksek hitler alabiliyoruz iş ortağını vs actı cok uğraştı hesap 2 kere kapanmasına rağmen yeni hesaplarada yardım etti ve aşırı iyi optimize etti.

Sonuc olarak kesinlikle tavsiye ediyorum A++++ Kaliteli Hizmet
Genişletmek icin tıkla ...

DragonLive;1080087682' Alıntı:
Arkadaşla 6 aydır calışıyoruz. Kendisi işine son derece ozenen ve muşterisini memnun etmek icin elinden geleni yapan birisi. Ticari ahlakı yuksek birisi. Kısacası sorunsuz guvenip işinizi teslim edebilirsiniz.

haliszavlak;1080098721' Alıntı:
Duzenli calıştığımız arkadaşımız. Hızlı teslimat teşekkurler

BarisTekce;1080135441' Alıntı:
AMC hocam cok ilgili gercekten, tum sorularıma sıkılmadan tek tek cevap verdi teşekkur ederim.

irfan97;1080151909' Alıntı:
AMC abiden hizmet aldım hemen teslim etti kendisine buradan cok teşekkur ediyorum

SteersMan;1080204928' Alıntı:
Daha once hizmet aldığımı belirtmiştim. Kendisiyle calışmaktan oldukca memnunum. Her zaman sorularıma sıkılmadan cevap verdi ve oldukca bilgisi bir arkadaş. Bundan sonraski surecte surekli calışacağım kişiler arasında kendisi. A++

Kutlug;1080183949' Alıntı:
Arkadaştan 1 hesap satın aldım, ilgili ve hemen teslim etti

CyprusDesign;1080200435' Alıntı:
İş verildi, hızlı cevap veren bir arkadaş ilgisinden dolayı ayrıca teşekkurler.

Cass;1080224963' Alıntı:
Hizmet alındı işinde başarılı bundan sonraki işlerimizde de kendisi ile calışmaya devam edeceğiz, tekrardan teşekur ederim

tolgaydar;1080293490' Alıntı:
Premium hesap satın alındı her hafta almaya devam edeceğiz. Teşekkurler.

OmerJS;1080304590' Alıntı:
Arkadaş gercekten bu sektorde ilgi ve alakalı sayılı kişilerdendir. Başarılar dilerim.

denizutus;1080313909' Alıntı:
Kendisinden hizmet alındı teşekur ederiz

Medyadakik;1080344397' Alıntı:
ads ve paket satış reklam calışması alındı tavsiye ederim

bilaldogan;1080374484' Alıntı:
Hizmet alındı teşekkurler

buraksefkat;1080385425' Alıntı:
250 tl olan paket alındı iş teslim edildi.

AlpinaWhite;1080401907' Alıntı:
Kendilerinden hizmet aldım, hız, iletişim ilgi şahane teşekkur ederim

ykyazilim;1080430624' Alıntı:
Sorunsuz teslim alındı teşekkur ederim

hacettepe34;1080485356' Alıntı:
Kurumsal paket alındı

hbilek;1080505883' Alıntı:
Hizmet alındı işinde iyi bir arkadaş calışmaya devam edeceğiz.

therealbson;1080533771' Alıntı:
Sorunlu bir hesabımız vardı, sabaha kadar uğraşıp sorunu halletti. Uykusuz kalmasına ramen arkadaş gercekten verdiği sozu tuttu. Calışmanızı oneririm. Yorumum referans olarak kullanılabilir. Tekrar bir sonraki calışmalarda da kendisi ile calışacağız.

dominik;1080608554' Alıntı:
hizmet alındı gercekten cok başarılı hizmet icin teşekkurler.

paintedkitty;1080619973' Alıntı:
2 Adet Kurumsal VIP alındı hocam cidden cok samimi ve işinde başarılı baya emektar satışlarımız yukseldi kesinlikle tavsiye ederim

CSA;1080432937' Alıntı:
Arkadaşla calısma yaptık cok başarılı teşekkurler

Mrtliy;1080433365' Alıntı:
Hesap teslim alındı işinde başarılı teşekkurler.

andromediaweb;1080446998' Alıntı:
250 TL olan paket alındı ve iş tamamlandı gayet mutevazi ve sıkılmadan sorularımızı cevaplayan birisi başarılar diliyorum..

Berlinmedya;1080448477' Alıntı:
Gayet ilgili kişi reklamları sorunsuz cıkıyor

Bdkhukuk;1080502417' Alıntı:
xxx değerinde ticaret yapıldı, guvenilir.

mehmetbulut;1080593571' Alıntı:
1 Adet Hesap Alındı

Sorunsuz Calışıyor. Arkadaş Cok İlgili Cok Teşekkur Ederim

VeyselMatyar;1080600891' Alıntı:
Hizmet Alındı. Hızlı Teslimat İcin Teşekkur Ederim.

ErenBahtiyar;1080631602' Alıntı:
2 adet hesap alındı, 1 tanesi sağlıklı bir şekilde yayında, diğerini de keyfi bekletiyorum, ilgili ve tecrubeli arkadaş, bu zor zamanda can suyu olacak inşallah. Bol kazanclar.

paintedkitty;1080632650' Alıntı:
1 Adet hesap alındı tecrubeli ve aşırı ilgili arkadaş kesinlikle tavsiye ederim

mertcann;1080634666' Alıntı:
Arkadaş ile calışıldı sozunun eri ve durust bir insan kendisine buradan teşekkurlerimi iletiyorum ��

certu3;1080658208' Alıntı:
Guzel tavsiye ediyoruz arkdaşı.

rootcause;1081713976' Alıntı:
Cok ilgililer hesap askıya alındı tekrar hesap sağladılar ve adım adım ilgilendiler soyledikleri her şeyin fazlasını yaptılar cok teşekkurler umarım uzun sureli calışırız.

FaBe;1081963613' Alıntı:
@AMC; google ads konusunda gercekten bilgili ve deneyimli. Yapacağı her işlemde onceden bilgi vermesi her sorunuza detaylıca yanıt vermesi gercekten işini hakkıyla yapıyor. Elinize sağlık hocam uzun bir sure calışacağız inşallah.