Antalya'nın Kepez ilcesinde oğlu ve kızıyla yaşayan Emine Kara, 1 yıl once Sutculer Mahallesi'nde ev tuttu. 1000 lira kira odeyeceği ev icin 3 yıllık sozleşme yapan Kara, 1 seneyi tamamladığında, iddiaya gore, ev sahibi E.K. daha yuksek miktara kiraya vereceğini soyleyip evden cıkmasını istedi. Kara, kontratı olduğunu belirterek evden cıkmayı reddetti. Kira artışını da kabul etmeyen ev sahibi E.K., Kara'nın oturduğu ve ortak aboneliği bulunan dairenin suyunu, vanaya kor tapa takarak kesti. Kara, komşularının evlerinden su doldurduğu bidonlarla yaşamını surduruyor. Bulaşıklarını plastik leğene doktuğu suyla yıkayan Kara, duş almak icin ise yakınlarının evine gidiyor. DHA'ya konuşan Emine Kara, yaşadıklarını anlatırken, "Evi kiralarken 3 senelik sozleşme yaptık. Ev sahibim evden cıkmam icin bana baskı yapmaya başladı. Cıkmayacağımı soyleyince şimdi de suyumu kesti. 15 gundur evimde su akmıyor. Sular akmayınca akrabalarımın yanına gittim. Bana 'Eşyalarını sokağa atacağım' diye haber gonderdi. Tek bir abonelik vardı, aynı abonelik uzerinden kullanıyoruz." dedi. Cok zor durumda kaldığını belirten Kara, "Bana once cıkmam icin sure verdi. Kirayı 7 bin liraya cıkartmamı istedi. Ben de devletin belirlediği duzeyde artış yapacağımı soyledim. Bunun uzerine evin yanındaki vanaya kor tapa takarak suyumu kesti. İcme suyumu marketten alıyorum, diğer ihtiyaclarım icin de komşumdan boş bidonlara dolduruyorum. Savcılığa suc duyurusunda bulundum" diye konuştu.