İstanbul'un Kucukcekmece ilcesinde gectiğimiz akşam taciz olayı yaşandığı iddia edilmişti. 17 yaşındaki Y.E., evine giderken sokakta bir genc kızın tacize uğradığını belirtti. Genc kızın cığlık seslerine duyarsız kalmadığını ve babasına ait olan ruhsatlı silahla havaya ateş acarak tacizi engellediğini one suren şahıs, tacizciyi iş yerine goturerek darbettiğini anlattı. "Genc kızı sakinleştirdim, daha sonra evine kadar bıraktım. Kendisi bana teşekkur etti. Daha sonra ayrıldım ve ailemle yemeğe gittim. Herkesin kardeşi var, korkmadım. Yine olsa yine yaparım." ifadelerini kullanan Y.E. şiddet anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kucukcekmece'de taciz iddiası, havaya ateş acarak genc kızı kurtardı Olayın ardından şahsın bilgisine başvurmak uzere emniyete cağıran polis, tutarsız ifadelerinden şuphelendi. DHA'nın aktarımına gore; ekipler Y.E.'nin havaya ateş etmek icin kullandığı silahın babasına ait ruhsatlı silah olmadığını kurusıkı bir tabanca olduğunu, goruntulerin ise kurgulandığını belirledi. Polis bunun uzerine Y.E.'ye 'Suc Uydurma' ve 'Genel guvenliğin kasten tehlikeye duşurulmesi' suclarından işlem yaptı.