Merhaba iyinet ailesi,
Videoda tamamen pinterest sitesi nasıl kurulur ne yapılmaz ne yapılır nasıl yapılır hepsini anlatmaya calıştım
Hızlıca kurabileceğiniz wordpress ve hazır ayarlı sql iletiyorum. Eklentileri de son surum veriyorum.
Shadow bandan kendim nasıl kurtuluyorum onu gosteriyorum bu biraz bilindik yontem olabilir fakat ben bu şekilde kesinlikle shadow'a yakalanmıyorum.
Son zamanlarda ortalıkta yeni siteler para vermiyor hit almıyor falan diyen arkadaşlar var bunlar icinde videoda gerekli acıklama ve kanıtı gosterdim.

Mart 2019'dan beri kazandığım adsense hesabı ve aynı sub/pinterest hesaplarıyla devam ediyor. 6 subdan gelen kazanc şu sıralar duşuş olsa da gayet iyi kazanıyorum cok şukur(fotoğrafı referans olması adına koyuyorum buraya);

Bu da 2 haftalık actığım hesap (Tek sub kazancı);

Guven konusunda problemi olan var ise R10 forumundaki uyeliğimi iletebilirim. Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın.

Fiyat: 80TL
İsterseniz tek sub+hesap başı 50TL olmak kaydı ile o konuda da hizmet sağlayabilirim.
Referans alımı yoktur.
Hizmet alan kişilere surekli destek vereceğim fakat Saat 12:00 ve 20:00 Arası destek verebilirim.

Hizmet iadesi yoktur, Video olduğu icin hicbirşekilde iade sağlamıyorum. Kazanc Garantisi de sağlamıyorum
mail: [email protected]
Whatsapp: PM
Odeme yontemleri:
Ziraat Bankası
Ad Soyad ABDURRAHMAN ARİC Para Birimi TL Hesap No 81009496 Şube Kemalpaşa Şubesi - 145 IBAN TR89 0001 0001 4581 0094 9650 01 Enpara
Ad Soyad ABDURRAHMAN ARİC Para Birimi TL Hesap No 90649941 Şube Enpara - 3663 IBAN TR58 0011 1000 0000 0090 6499 41