Merhaba,

Kız - erkek ilişkilerinde ciddi tecrubelere sahibim. Yaşım 30. Liseden bu yana cok sayıda kızla birlikte oldum ve hala birlikte olmaya devam ediyorum. Ozellikle sanal ortamlardan kız duşurme potansiyelim cok yuksek ve ihtiyacım olduğu icin bu ozelliğimi paraya cevirmek istiyorum. mIRC donemlerinden bu yana her turlu platformdan yuzlerce kış duşurdum.

Malum herkesin kız arkadaşı veya eşi bulunuyor. Gunumuzde gelişen teknoloji sayesinde aldatmalar kolaylaştı ve bunun takibi oldukca zor. Kız arkadaşınıza ve eşinize guvenmekte zorlanıyorsanız, evlenmek istediğiniz kızı olcmek / tartmak istiyorsanız, bu hizmetim tam size gore.

Kendime has taktiklerim var, bana sadece kız arkadaşınızın numarasını vermeniz yetiyor. Ne yapıp edip onu bağlamaya calışacağım ve tum bilgileri sizlerle paylaşacağım. Her şeyden once sizden bir soz istiyorum. Ne olursa olsun (benimle ozel fotoğraflarını paylaşsa dahi) o kişiye kotu davranmayacaksınız. Siz yalnızca emin olup hayatınıza daha guvenilir kişiyle devam edeceksiniz.

Eğer taktiklerim başarısız olur ve kız arkadaşınız bana pas atmazsa bu sizi gayet mutlu edecektir diye duşunuyorum. Kız arkadaşınız bana pas atsa da / atmasa da işlem bittikten sonra kız arkadaşınızla ilişkimi keseceğim.

İşlem suresi maksimum 1 haftadır. 2-3 gunde duşurme tamamlanmış oluyor.

KESİN ŞART
18 yaş altı duşurme kesinlikle yoktur.

Fiyatlar icin PM gonderebilirsiniz.