Merhaba arkadaşlar bu gun sizlere internet uzerinden nasıl ek gelir sağlayabilcieğinizden biraz bahsedicem. Hatta bu işi sadece ek gelir olarak yapmayan insanlar bile var benim gibi ben 3 aydır kullanıyorum bu siteyi fakat 2-3 yıl kayıtlı olan abilerimizin toplamda 300.000-400.000$ dolar bile kazandıklarını gorebilrisiniz profillerinde.
Oncelikle şunu demek isterim site ingilizce bi site ilk başlarda biraz emek istiyor fakat işi oğrendikten sonra gecen ay 400$ gibi bi kazanc sağladım.
Sitenin turkce bi forum bolumunun bulunduğu icin kafanıza takılan soruları orda dile getirebilrisiniz.
Peki ne yaparak para kazanıyoruz ?
Arkadaşlar yapmanız gereken şeyler arasında reklam tıklamak var her gun belirli saatlerde geliyor bu reklamlar 1-2 hafta uğraştıktan sonra zaten oğreniceksiniz herşeyi
Bİr adet reklam tıklanması sonucu 3 tane ADPRİZE diye adlandırğdığımız suprizler geliyor bu suprizlerle hediyleer kazanabiliyoruz para gibi puan gibi altın uyelik gibi
Minijobs bolumu bulunmakta bu bolumde iste anket doldurarak para kazanabiliyorsunuz fakat ingilizce olduğu icin biraz dil bilgisine ihtiyac duyulmakta
İlk başta biraz zor gelebilir arkadaşlar ama sonradan getirisi cok iyi olucaktır
Bol bol reklam tıklayıp Adprize'leri acın
Lafı fazla uzatmadan linki verelim
http://www.neobux.com/?rh=73656C696D34313431
En iyi para kazanma sitesi
Freelancer0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- En iyi para kazanma sitesi