Merhaba,

Internet uzerinden kolaylıkla hicbir maliyet yuku olmadan size 3 ay icerisinde binlerce TL kazandıracak muthiş bir proje fikrim bulunuyor. Bu fikirle omur boyu oturduğunuz yerden para kazanabilme olanağınız bulunuyor.

Şuan acil paraya ihtiyacım olduğundan bu fikri satmam gerekiyor. Normalde 1 ay beklesem getirisi oluşamaya başlayacak ve 3 ay icerisinde binlerce TL para kazanabileceğim ancak bekleyecek durumum ne yazık ki hic yok.

Malumunuz projeler fikirlerle oluşur ve iyi fikirlenmiş projelerden binlerce hatta milyonlarca TL para kazanabilirsiniz. Ben kendi oluşturduğum fikirden binlerce TL kazanacağınızı belirtliyorum ancak milyonlarca TL kazanmakta sizin elinizde.

Fikrin satışı ardından bu projeyi size devrettikten sonra feragat edeceğim ve bu proje sadece size ait olacak. Ustelik projenin gelişimi noktasında her zaman size yardımcı olacağım.

Acil ihtiyac nedeniyle fikrimi 1000 TL'ye satıyorum. 500 TL'si peşinen alındıktan sonra fikir paylaşılacak ve geri kalan bakiye alınacaktır.

Beni tanıyan herkes ne derece fikirli biri olduğumu bilir, keza bu forumunda en eski uyelerinden biri olarak nefsi kuvvetli ve guvenilir biriyim.

Daha onceden benden fikir alıp projeyi hayata geciren arkadaşlarımdan yorum ricasında bulundum ve benim icin ne dediler;

Bu arkadaşlarımız haricinde yuzden fazla referansım bulunmaktadır.

CaLViN
Ovetto'yu İyinet satın alma niyetinde olduğum donemde tanıdım. Turkiye'nin ilk webmaster forumu olan İyinet Ovetto'nun projesiydi ve siteyi alıp almamakla ilgili ona danıştım. O da bana al, zarar etmezsin dedi. Bugun her ay binlerce TL kazanıyorum ve cok mutluyum. Teşekkur ederim Ovetto.

Bolu Beyi
Bilgisayar muhendisi olmamı O'na borcluyum. www.bolubeyi.net bloğumda yazdığım neredeyse her bilgiyi ondan oğrendim. Hem bilgili hemde fikirli projeli bir beyefendi. Gerek bloğumdan gerek diğer projelerimden her ay binlerce TL kazanıyorum ve cok keyifliyim. İyiki varsın Ovetto!

Ozkan
Cok ciddi maddi sıkıntı icerisindeydim. Fikirleriyle on plana cıkan Ovetto'ya danıştım ve bana Windows Phone'lar konusunda gerekli projeyi sundu. www.windowsphonehaber.com sitesini onun sayesinde actım. Bu iş patlamaya hazır bir mayın gibi. Ben Ovetto'nun kahin olduğunu duşunuyorum. Her ay binlerce TL kazanıyorum ve cok heyecanlıyım. Sağol, varol.

Eif
Ovetto'yu ilk tanıdığımda onunla yaptığımız sohbetlerden etkilenmiştim. Cok akılcı ve akıcı bir konuşması vardı. Fikirli proje satışı yaptığını soylediğinde hic duşunmeden satın aldım. Bugun hayatım O'nun sayesinde değişti. Projem oyle cok tuttuki binlerce TL para kazanmaktan yoruldum diyebilirim Ne diyebilirim ki, seni tanıdığım gune şukur Ovetto.

NEDEN SİZDE BİNLERCE TL KAZANMAYASINIZ? USTELİK OTURDUĞUNUZ YERDEN, YORULMADAN, KASILMADAN, ARLANMADAN, DARLANMADAN!

BU FİKİR KACMAZ! SADECE 1000 TL. USTELİK 500'U PEŞİN, 500'UNU SONRA ODEYİN.

HER AY BİNLERCE TL KAZANMAK İCİN SON ŞANS!

İletişim: [email protected]