Ankara'da MEB ve Uluslararası Sertifikalı Grafik Tasarım Kursu

Mesleki eğitim tabanlı Grafik Tasarım kurslarımız, diğer grafikerlik kurslarından farklı olarak reklam sektorunun taleplerine yonelik mesleki eğitim bilgilerini de icermektedir. Bu kursa katılacak olan kursiyerler, kurs bitiminde basılı materyal uretiminde (ofset, serigrafi vb.) aktif olarak calışabileceklerdir. Mesleki eğitim tabanlı grafik tasarım kurslarımızın amacı; son derece kapsamlı ve yoğun bir eğitim surecinden sonra mezun olan oğrencilerimizi reklam sektorunde hemen işe başlayabilir seviyeye getirmektir. Aynı zamanda bu surece dahil olan oğrenciler, istedikleri ve gayret gosterdikleri taktirde; sektorde edinecekleri kısa bir tecrube surecinden sonra hızla yukselebilecekleri alt yapıya da sahip olabileceklerdir. Katılacakları eğitim sureci boyunca alacakları teorik ve uygulamalı dersler ile, sektor icinde yer alan art-director (sanat yonetmeni) ve genel koordinator gibi mesleklere talip olabilecek bilgi ve beceri birikimine de sahip olacaklardır. Sektore hakim eğitimen kadromuzla yaptığımız kapsamlı ve uzun bir araştırma surecinden sonra ortaya koyduğumuz bu program; sektorun beklentilerine rahatlıkla cevap verebilecek profesyonel grafik tasarımcılar yetiştirme noktasında iddialıdır. Bu surec icerisinde kursiyerler, temel sanat eğitimi ile ilgili calışmaların yanı sıra, baskı tekniklerini de oğrenecekler ve gunumuzde en sık kullanılan ofset ve serigrafi baskıya yonelik kapsamlı uygulamalar yapacaklardır. Kursiyerler, program dahilinde; kurumsal kimlik tasarımı (amblem, logo-type, kartvizit, zarf, dosya vb.), afiş, broşur, katalog, ambalaj, kitap kapağı gibi uygulamaların yanı sıra, out-door reklamcılık (tabela, bill-board, arac giydirme vb.) alanında da doğru tasarımlar uretebileceklerdir. Bu program dahilinde oğrenilecek bilgisayar programları; Photoshop,Corel Draw, Illustrator, Indesign’dır.

Grafik Tasarım Programları
Adobe Photosop Adobe Illustrator Adobe Indesign Corel Draw
Mesleki Detay
Grafik Tasarım İlkeleri Renk Bilgisi Yazı-tipografi Bilgisi Matbaa Teknikleri Grafik Desen Fotoğraf Ozgun Baskı Kurumsal Kimlik Outdoor Calışmaları Reklam Analizi

KATILIMCILARA KAYNAK (KİTAP, DERS NOTLARI, EĞİTİM DVD LERİ) VEKTOREL BİLİŞİM TARAFINDAN UCRETSİZ VERİLECEKTİR.

vektorelbilisim.com
grafikerlikkurslari.com