WeBCini.Net - Turkiyenin Uzman Paylaşım E-Ticaret Webmaster Forumu

Forumumuz gun gectikce buyumeye hızla devam ettikce konular olsun postlar olsun kendi alanlarında takip edicek, konu yaplaşıcak, foruma kaktıda olucak yeni duzenli onlinesi yuksek ekip arkadaşları arıyoruz..

Kendi Bolumunu Kendin Sec Moderator veya Editor OL

Forumdaki Genel Kategoriler;

1 - Google & Msn-Yahoo kardeşler - 3 kişi alınacak 2 - Sosyal Ağlar - 2 kişi alınacak 3 - Alışveriş VIP - 3 kişi alınacak 4 - E-Ticaret - 3 kisi alınacak 5 - Genel - 5 kisi alınacak 6 - Webmaster Kutuphanesi - 3 kisi alınacak 7 - Acemi Webmaster - 3 kisi alınacak 8 - Domain - 3 kisi alınacak 9 - Webmaster Genel - 5 kisi alınacak 10 - Genel Programlama - 3 kisi alınacak 11 - Client side Programlama - 3 kisi alınacak 12 - Webmaster Grafik & Tasarım - 5 kisi alınacak 13 - Server Side Programlama - 3 kisi alınacak 14 - Domain & Hosting firmaları - 5 kisi alınacak 15 - Hi Tech & Teknoloji Guncel - 10 kisi alınacak 16 - Hayat Formu - 5 kisi alınacak 17 - Film Dunyası - 5 kisi alınacak 18 - Dizi ve Tv Show Dunyası - 5 kisi alınacak 19 - Muzik Dunyası - 5 kisi alınacak 20 - Online Oyun Dunyası - 5 kisi alınacak 21 - Sosyal - 5 kisi alınacak 22 - Forum hakkında - 8 kisi alınacak
Sende istediğin bolumu sec orda gorevini al paylaşımlarını yap konulara yardımcı ol destek ver hem sen kazan hem forum.. sizden istenilen tek şey forumda aldıgınız gorevin hakkını vermeniz..

Gerekli Yonetim Ekibi Aranmakda

1 - Sosyal Medya Uzmanı - 2 kişi 2 - Google Reklam Uzmanı - 2 kişi 3 - Premium Uyelik Sorumlusu - 2 kişi 4 - Genel Yonetim Sorumlusu - 3 kişi 5 - VBulletin Teknik Yazlım Sorumlusu - 1 kişi 6 - Moderator Sorumlusu - 5 kişi 7 - Editor ve Upload Sorumlusu - 3 kişi 8 - Genel Forum Sorumlusu - 2 kişi
Sende Yerini Sec Yonetim Ekibinde Bize Katkıda Bulun..

Daha Detaylı bilgi icin msn : [email protected] veya PM atabilirsiniz..