Arkadaşlar bu forumda yeniyim, tam olarak yeri burasımı bilemiyorum google adsense uygulamasını ne derece doğru yapmışız/yapamamışız bu konuda goruşlerinizi merak ediyorum. Arka fonu site fonu ile aynı yapma olayını 1-2 gun once uygulamaya başladım. Ama pek fark etmiyor icerik Turkce olduğu icin, aslında adsense filan hikaye Turk reklam networkleri ile calışmak (reklamz,medyaclick gibi) lazım, Yonja, ek$i gibi sitelerin calıştığı gibi... reklamz.com yetkilileri ile goruştum. Sitemizi gezmişler ve iceriğini/dizaynını beğenmişler ancak ellerinde şu an bizim siteye gore reklam olmadığı icin calışamıyoruz. Kabahat bende sen ne yaparsın Bilgi sitesi makale sitesi, copcatan siteleri para kazanıyor gerisi hikaye.. Birde icerik hırsızlarıyla kovalamaca oynuyoruz. Hoş siteyi bir kazanc kapısı olarak kurmadık ama geceler boyu oturup kod yazıp sistem kurup birde ustune herkesin anlayacağı şekilde makaleler hazırlayıp forumu yonetmek bin ceşit tiple uğraşmak domain masrafı filan gelince ister istemez emeğiniz icin bir karşılık bekliyorsunuz. Bakalım elbet bizde kazanırız Googledan.

Birde Google ile birlikte kullanabilecegim alternatif bir reklam networku var mi? Ben anahtars.com a da uyeyim cok kaliteli bir link degisim sistemi cokta memnunum. Ama tabi sadece link degisim amaclı yani sponsor değil.

Neyse sitenin adresini tekrar vermeme gerek yok aşağıda imzamda var. Sitenin tasarımını iceriğini ya da misyonunu değil sadece AdSense uygulamasını ne derece doğru yapmışız ? Neler yaparsak daha iyi olur bu konularda uzman olan arkadaşların yardımınızı bekliyorum. İyi calışmalar.