Merhaba ,
İstanbulda oturan bir yardımsever arıyorum , vize işlemleri icin turkiyede kaldıgın her ay icin 500 dolar istiyorlar yabancılar buro amirliğinden toplamda 6 ay vize almak zorundayız o kadar veriyorlar cunku bundan sebep bende olan 1500 dolar 1500 dolar eksiğim var. ve bu 3 bin doları kesinlikle yabancılar buro amirliği almıyor. sadece turkiyede kalıyorum bakın benım her ay 500 dolar param var rahat yasarım demek gibi birşey bu. 3 bin doları bankaya gidip doviz alım satım belgesi istiyorum diyoruz ve onlara 3 bin dolar veriyoruz onlar ise karşılığında normal kurdan bize 3 bin doların turk parasını veriyorlar . o belgeyi almak icin sadece amac bu. ardından dovizciye gidip tekrar paramızı eski haline ceviriyoruz cok kucuk bir acık oluyor bozdurup butunlettiğimiz icin onunda karşılığını fazlasıyla vereceğim. amac gostermelik eğer bana yardımcı olabilecek birileri varsa cok memnun olurum aksi taktirde 3 ay vize parası cezası odeyeceğiz ve turkiyeden cıkmak ve 3 ay boyunca giriş yasak olacak. eğer cezayı odemez isem omur boyu turkiyeye giriş yasaklanack.
Lutfen yardım edebilecekler , bir insanın halinden anlayan yardımsever kişilere fazlasıyla parasını vereceğim yardım ettiği icin amacımız sadece bu beraber gideceğiz hata bende olan parayı bile bana yardım eden kişiye veririm beraber gidelim o parayı bozdursun yeter bay-bayan nişanlı ciftiz. Acil yardıma ihtiyacmız var Allah icin yardım edebilecekler istanbulda olması daha iyidir avrupa yakası vadan emniyet yabancılar şube mudurluğunde işlemlerimizi yapıyoruz cok basit bir olaydır.
kimlik pasaport bile veririz buluştuğumuz zaman zaten beraber gideceğiz biz hic birşey istemiyoruz karşılığında uzerinede para vereceğiz bize yardım eden kişiler lutfen ulaşsınlar şimdiden minnettarım sizlere iyi akşamlar
Cok acil istanbulda oturan bir yardımsever arıyorum
Freelancer0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Cok acil istanbulda oturan bir yardımsever arıyorum