Merhabalar​
Hala bir web sitesine sahip değilmisiniz? Sorun değil siz sadece isteyin biz bu isteklerinizi yerine getirelim anahtar teslim paketi ile paypal odemesi yaparsanız siteniz 60 DK. icinde yayında !

PAKET DETAYLARI
Dilediğiniz com/net/org/biz/in ... vb. tum uzantılar alan adı Linux Hosting Guncel surumlu wordpress kurulumu ayarları veya istediğiniz script kurulumu ayarları Site konusuna uygun tema araştırması ve uygulanması Eklenti kurulumları ve ayarları Dokunmatik telefonlara uygun surum XML sitemap İletişim Formu CHMOD ve gerekli guvenlik onlemleri Size ve sitenize ozel tanıtım yazısı Size ve sitenize ozel flash intro (isteğiniz şekilde tasarlanacaktır.)
BİTMEDİ !
Teknik destek veya bilgi almak icin 7/24 ulaşabileceğiniz telefon ve msn adresi 1 YIL Sistem guncelleştirmesi ucretsiz 1 Tema değişikliği ucretsiz 2 Eklenti kurulum ve ayarlanması ucretsiz Arama motorlarına kayıt ve standart backlink hizmeti ucretsiz
HOSTİNG OZELLİKLERİ
En başta bir sorunda karşınızda muhattap bulabileceğiniz 7/24 destek 100 MB Alan (arttırılabilir) 2000 MB Trafik (arttırılabilir) %15 CPU kullanım izni Gunluk / haftalık / aylık yedekleme 99.8 Uptime Limitsiz alt ozellikler
Hosting incehosting tarafından sağlanacaktır. YS belge no: 2341 ... Satış yapmıyorum anlaşmalı firmadır...

HAZIR SİSTEM PAKETİ
Wordpress DataLife Engine Joomla Drupal Xoops SMF MyBB PhpBB PhpKF IPBoard Vbulletin OpenCart PrestaShop Sharetronix Dolphin Social Engine Osdate TUM PHP, ASP ve ASP.Net Scriptler
PAKET İCERİĞİ
Sistem TR son surum kurulumu İstediğiniz tema kurulumu (yerli-yabancı / Ucretli - Ucretsiz) Seo ayarlamaları, Arama motorlarına kayıt, Dizinlere kayıt İstediğiniz Kadar eklenti CHMOD ve gerekli guvenlik onlemleri Sistem panel kullanımı anlatımı (bilmeyenler icin)
KODLAMA ve GRAFİK PAKETİ
HTML HTML5 CSS CSS3 Fireworks / Flash Tasarım
EDİT / DUZENLEME PAKETİ
Kurulu olan sistem veya script uzerinde değişiklik TR cevirme Surum guncelleme
FACEBOOK BEĞEN PAKETİ
Facebook beğen scripti kurulumu Panel kullanımı anlatımı Surum guncelleme

NOT:
Bu sitede işini yaptığım bazı kişiler var destek ve iş kalitesi konusunda tereddut yaşayanlar sorabilir.
Sıralamada olmayan bir iş yaptırmak istiyorsanız sorabilirsiniz. Ucretli urunlerde lutfen lisans temin ediniz, sistemlerde lisanslı değil ***** kurulum istenildiyse oluşabilecek tum guvenlik veya yasal sorumluluklar size aittir. Her paketin fiyatları değişiktir PM ile sorabilirsiniz Havale veya para aktarmalarında kesilen işlem ucreti tarafınıza aittir. Lutfen buna dikkat edelim. Merak ettiğiniz soruları bu konu altından sorabilirsiniz
İŞ KALİTESİ
Yapım sırasında surekli sipariş veren ile iletişimde olunur. İş kalitesi sağlanmaya calışılır. Tema vb. gorseller sipariş verene sunulur onaylanan gorseller kullanılır. İş tesliminde onay icin sipariş veren beklenir onay alındıktan itibaren destek paketimize dahil edilir. Muşteri memnuniyeti %100 dur. Eleştirilere acık kişiler olarak dilek şikayetlerinizi sonuna kadar dinleriz. Eğer bir memnuniyetsizlik soz konusu ise cozum araştırması yapılır ve uygulanır. İşleriniz bittiğinde PM, E-mail, SMS ile bilgilendirilir.
ODEME YOLLARI

TEŞEKKURLER

LUTFEN BALTALAMA, KARALAMA YAPICI YORUMLAR YAPMAYINIZ.

magenta' Alıntı:
hocam elinize sağlık, guvenilir ve kaliteli hizmetiniz icin minnettarım, bu alışveriş icin + trader gectim bence sonuna kadar hakediyorsunuz. Az once de odemeyi yaptım detayları ozel mesajda belirttim, elinize sağlık hocam.
Genişletmek icin tıkla ...

sahinsaz' Alıntı:
Sinavix.com sitemi cok guzel kurdu oldukcada ilgili arkadaş

NewYorsTi' Alıntı:
Arkadaşla KODLAMA ve GRAFİK PAKETİ icin anlaşma sağlandı . İyi niyetli ve durust bir arkadaş.