Merhaba,
Aslına bakarsanız bu konuyu hangi kategoriye ve hangi başlıkla acacağımı bilemedim. Bir hatam varsa affola..
Ben 18 yaşında Ayvalık Anadolu Lisesi Eşit Ağırlık bolumumezunu oldum bu sene. Universite sınavlarına girdim ve Turkiye'nin mutlak kaderi haline gelmiş işsizliğin icine katılmak icin (kazanırsam) universite okuyacağım. Ancak ben kaderimi değiştirmek istiyorum.
Bir Web Ajansı veya Hosting Şirketinde stajerlikle başlayan bir kariyerimin olmasını istiyorum. Boylece hem kendimi ilgi alanım dahilinde geliştirebilecek hem de işsizler kervanında olmayacağım..
Sayın web ajansı sahibi abilerim/ablalarım, aşağıya internet hayatımı anlatan ufak bir yazı yazdım. Eğer ciddi anlamda beni aranıza almak istiyorsanız bu ufak hayatımı okuyabilir ve bana kucak acabilirsiniz. Aslına bakarsanız bilgisayarı ve internet işlerini seviyorum. Belki de sayenizde Dunya'daki onemli girişimcilerden birisi olacağım.
En azından bu kadar yazmış olduğum yazıların emeğini duşunerek ufak onerilerde bulunun, bana kendimi kanıtlamam icin fırsatlar verin...
4 sene once HTML ile başladığım kodlamaya, ceşitli Php CMS sistemleri kullanarak kendimi geliştirdim. PHP orta derece, AJAX ve jQuery basit derecede bilmekteyim. Şuan coğu CMS sistemini kurup gerekli SEO ve tasarımsal ayarları zorlanmadan yapabilmekteyim. CMS sistemlerinin kurulması veya taşınması sırasında muhattab olduğum Cpanel ve Plesk'te istediğiniz herşeyi yapabilir durumdayım. Yıllar gectikce daha cok alıştığım internet aleminde gittikce daha cok cevrem oldu ve bazı host firmaları bana sponsor oldular. Şahsıma reseller sağlayıp, kullanmam icin bana verdiler. Boylece WHMCS paneline de hakimiyetimi sağladım. Referanslarım icin ozel mesaj isteyebilirsiniz.
Yazımı buraya kadar uşenmeden okuduğunuz icin teşekkurler. Şimdiden yardımcı olmak isteyen herkese TEŞEKKURLERİMİ BORC BİLİRİM..!
Referanslarım icin O.M. İSTEYİNİZ
Oğrenci Kardeşinize Yardım | Web Ajansları İceri!
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Oğrenci Kardeşinize Yardım | Web Ajansları İceri!