Arkadaşlar uzun zamandır kimseyle calışmıyorum ve onumuz yaz olduğu icin cok fazla boş zamanım olacak. Bu yuzden boş durmamak adına boyle bir şey yapmaya karar verdim...

Ucret: 1 Makale / 1 TL

► Kelime bazlı sınırlama yoktur.
► Makale en fazla 1 saat icerisinde teslim edilir.
► Ornek olması acısından kesilmiş bir makale veriyorum.

Odeme: Bilyoner / Turkcell / PayPal

Kilo Almanın Yolları

Gunumuzde kilo vermek isteyen kişi sayısı fazla gibi gorunse de kilo almak icin uğraşan kişi sayısı azımsanmayacak kadar coktur. Zayıf olan kişilerin buyuk coğunluğu dış gorunuşlerinin kotu olduğunu duşunurler ve bu yuzden kilo almak ister. Bazıları bunu başarabiliyor olsa da bazı kişiler de ceşitli sebeplerden dolayı kilo alamazlar. Bu konuyu size biraz daha geniş olarak anlatacağım. Oncelikle kilo alamamak genetik, hastalık veya metabolizmanın hızlı calışmasından dolayı olabilir. Kilo alamamanızın nedeni hastalıktansa yapmanız gereken ilk iş doktora gorunmek olmalıdır. Sorun genetik veya metabolizmanın hızlı calışmasından kaynaklanıyorsa şimdi yapmanız gerekenleri anlatacağım...

• Gun icerisinde ne tuketirseniz tuketin cok fazla hareket yaptığınız icin metabolizma hızlı olacaktır ve vucut bunu yakacaktır. Bu yuzden metabolizmanın yavaş olduğu saatler tukettiğiniz yiyecekler sizin kilo almanızı sağlayacaktır. Yani calışan bir kişiyseniz akşam eve gelince tuketeceğiniz besinlere dikkat etmeniz gerekecektir...

...

Genişletmek icin tıkla ...