Merhabalar;
Uzun bir suredir ben deniz sizlere en uygun şekilde hizmet vererek internet ortamında bir şeyler kazanmanız icin elimden geleni yapıyorum. Şuanda ANKARA'da bir bilişim firmasında 300 sitenin SEO ve ozgun icerik calışmalarından sorumlu durumdayım. Şimdi tum hizmetlerimi sizlere muthiş indirimli şekilde sunuyorum. Şimdi hizmet portfoyumuze başlayalım...
MAKALE HİZMETLERİ
100 - 200 Kelime Makale + SEO Uyumlu = 1.00 TL
200 - 300 Kelime Makale + SEO Uyumlu = 1.50 TL
300 - 400 Kelime Makale + SEO Uyumlu = 2.25 TL
400 - 550 Kelime Makale + SEO Uyumlu = 3.00 TL
550 - 700 Kelime Makale + SEO Uyumlu = 4.50 TL
Her konuda makaleler yazılmaktadır. Makalerin ucretleri %50 iş oncesi, %50 iş sonrası alınmaktadır. Alternatif bulunmamaktadır. Makale teslim suresi, goruşmenin ardından mutlaka soylenmekte ve zamanında teslim edilmektedir. Cok acil işleri, toplu alımlarda parcalara bolmekteyiz. Toplu alımlarda ucretlerde indirim yapacağım. Garanti Bankası ve Şans Oyunları Odeme Secenekleri ile hizmet veriyorum
WORDPRESS HİZMETLERİ
Wordpress Kurulum + Guncelleştirme Wordpress Eklenti Kurulumu Wordpress Tema Yukleme + Tema Duzenleme + Tema Turkceleştirme Wordpress Sitemap Kurulumu ve Pingleme Sistemi Wordpress SEO Ayarları ve Uygulamaları Kurulumu Wordpress Grafik Calışmaları Wordpress Firewall Kurulumu Wordpress ve Sunucu Guvenliği En uygun fiyatlar ile Wordpress Hizmetlerimden faydalanabileceksiniz. Makale kısmında ki tum şartlar gecerlidir.
SEO DANIŞMANLIK VE UYGULAMA HİZMETLERİ
Detaylı Site Analizi ve Rapor Hazırlama Meta Kodları Girişi Sitenizi Google Analytic ve Webmaster Tools'a Ekleme Otomatik Pingleme Sistemleri Bilgilendirmesi Sitemap Guncelleme Rakip Kelimelerin Detaylı Araştırılması ve Strateji Belirlenmesi Backlink Calışmaları Sitenizi İlk Sayfaya Cıkarıyoruz Hit Garantisi Ozgun İcerik Calışmaları Tum bu hizmetlerden de en uygun şekilde faydalanabileceksiniz. SEO uygulamalarında fiyat listem;
Site ici SEO Optimizasyon: 20 TL Kelime Bazlı SEO Optimizasyon: 500 TL
ŞARTLAR
Tum hizmetlerimizde %50 iş oncesi, %50 iş sonrası odeme planı yapmış bulunuyorum. Guven sorunu yaşayanlar, tum referanslarım ile goruşturulecektir. Aynı zamanda iş adresim v.s de kendisine iletilecektir. Garanti Bankası ve Şans Oyunları odeme seceneklerim mevcuttur. Hizmetler en hızlı şekilde teslim edilecektir. İşin beğenilmemesi durumunda %30 ucret iadesi yapacağım. Bu konuda muşterilerime guveniyorum. Tum referanslar, mail goruşmesi ile birlikte kişiye verilecektir.
İLETİŞİM
MAİL: [email protected]
SİTEDEN ULAŞIM: http://sagliklayasam.org
Bazen MSN eklemesinde sorun olabiliyor. Sitenin iletişiminden ulaşınız ya da mailinizi PM ile bırakınız
Uzmanında Web Hizmetleri + Bol Referans + Muthiş Fiyatlar
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Uzmanında Web Hizmetleri + Bol Referans + Muthiş Fiyatlar