Merhaba arkadaşlar;
1 seneden fazladır "Adobe After Effects" programı uzerinde calışıyorum. 3 boyutlu videolar gorsellik olarak her zaman ilgimi ceken bir iş olmuştu. Ve bu merakımı işe dokecek kadar tecrube edindiğime inanıyorum. Bu başlık altında bir ilki gercekleştirerek "3D (3 boyutlu tanıtım filmi)" hizmeti vermeye başlıyorum.
Facebook, twitter, youtube gibi video paylaşımının ust seviyede olduğu gunumuzde sitenizi veya şirketinizi 3 Boyutlu, gorenin "helal olsun kaliteye bak" diyebileceği bir video tanıtım reklamı sayesinde rakiplerinize artistik bir calım atabilirsiniz.
Size sunduğum hizmet şu şekilde olacaktır; Bu After Effects platformunda insanlar hazırladıkları 3D video templatelerini satmaktalar. Ben buradaki template(şablon) seciminden sonra o template uzerinde calışma yapıp sizin bana gonderdiğiniz videoları (şirketinizin videoları olabilir, urunlerinizin videoları olabilir, dizilerden kesitler olabilir, filmlerden kesitler olabilir aklınıza video uzantılı ne geliyorsa olabilir) , gonderdiğiniz resimleri (urun resimleriniz, websitesi screenshotlarınız, yazılım screenshotlarınız, aklınıza gorsel olarak ne geliyorsa olabilir), gonderdiğiniz slogan ve videoda yer almasını istediğiniz yazıları montajlayıp efektlere uygun hale getirip istediğiniz şekilde render(istediğiniz video uzantısı halinde cıktı almak, HD dahil) edip size sunuyorum. Muzik olarak istediğiniz muziği videonun arkaplanına ekliyorum, eğer dublaj şekilde tanıtım yapacaksanız bu işi yaptırabileceğiniz sesi guzel guzide arkadaşlarımız mevcut bu konuda aracılık gorevi ustlenerek anlaşmalar yapabilirim talebe gore.
Ozellikle ozel şirketlerin / Dizi sitelerinin ve Film sitelerinin ozellikle bu tarz bir giriş videosu sayesinde akılda kalıcılığı sağlamak ve fark yaratmak isteyeceklerine eminim.
Birkac ornek video linki vermek istiyorum;
Orjinal template dosyası burada benim yaptığım hali ise burada
Ornek templateler;
Ornek Template 1
Ornek template 2
Ornek template 3
Ornek template 4
Ornek template 5
Tanıtım icin ilk 10 muşteriye bu hizmet 500tl'ye verilecektir. Referanslarımı arttırmak istediğim icin bu indirimi uyguluyorum. Daha sonra ucreti 1000tl'ye cıkacaktır. Bu işi Turkiye'de yapan firmalar 5000tl'lerden acıyorlar kapıyı videonun dakikasına gorede bir araba fiyatına kadar cıkabiliyor bilginize..
Kesinlikle odemeyi once alıp daha sonra işe başlıyorum, malumunuz videoyu bitirdikten sonra muşteriye gosterebileceğim her platformdan videoyu indirip sonra odemeden kacma ihtimali var. Bu riski goze alabilecek kadar az bir emek olmadığı icin takdir edersiniz ki "once odeme sonra iş" sistemini uygulamak durumundayım.
İş suresi videoya gore değişmektedir, maksimum 1 hafta sonra videonuz size teslim edilecektir. Gecikmeler ve verilen sozde durulmaması durumu olmaması icin aynı anda iki iş alınmayacaktır, odemenizi işinize başlayacağım gun talep edeceğim sizden.
Odeme : Paypal, İş bankası şeklinde iş başında ucretin tamamı şeklinde yapılacaktır.
Not: Yaptığım işin yasal olmayan hicbir boyutu yoktur AE CS5 yazılımım orjinal lisanslıdır(1000$ lisans parası odedim), kullanacağım templatelerin hepsinin lisansı alınacaktır kesinlikle mareze karşıyım, dilerseniz template secimini benim zevkime bırakabilirsiniz veya dilerseniz kendiniz verdiğim template sitesinden secebilirsiniz.
Aklınıza takılan butun sorularınızı zevkle cevaplandıracağım..
Saygılarımla..
Cağdaş
R10.net Referanslar
Seolik' Alıntı:
bizim site icinde bir calıştırma yaptırdık umarım hayırlısı olur sağolsun cağdaş bey cok ilgili ve alakalı tekrardan burdan kendisine tşk ediyorum...
yapılan video linki : http://www.youtube.com/watch?v=3GeGyI20_2w
Genişletmek icin tıkla ...
Profesyonel 3D Tanıtım videosu, Tanıtım filmi yaptırın fark yaratın!
Freelancer0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Profesyonel 3D Tanıtım videosu, Tanıtım filmi yaptırın fark yaratın!