İSİM: OZEL OLARAK VERİLECEKTİR
SOYİSİM: OZEL OLARAK VERİLECEKTİR
DOĞUM TARİHİ: 1991
YAŞADIĞI YER: BURSA
ASKERLİK DURUMU: TECİLLİ, 30.12.2014
EĞİTİM DURUMU: LİSE

KISA OLARAK WEB OZGECMİŞİ

Merhabalar;

Yaklaşık olarak 7 senedir web ve bilişim ortamında bulunmaktayım. R10, Webmastersitesi ve İYİNET gibi ceşitli platformlarda bircok farklı hizmet sunmuşluğum vardır. Aynı zamanda bircok kurs'ta bitirdim. Bitirdiğim kurslar şu şekilde;

Ozel Hergun Bİlgisayar İşletmenliği Kursu - 150 Saat
BUSMEK Web ve Grafik Tasarım Kursu - 300 Saat
BilgeAdam Web ve Grafik Tasarım Kursu - 300 Saat

Web ve grafik tasarım konusunda iyi bilgiye sahibim ancak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Ozellikle uzman olduğum ve size fayda sağlayabileceğim konuları şu şekilde sıralayabilirim;

Web ve Grafik tasarım HTML, CSS ve PSD Tasarım ve Dokum İşlemleri SEO Danışmanlık ve Uygulama Ozgun Makale Yazarlığı ve Editorluk vBulletin, Wordpress ve Joomla Her Turlu Hizmet Hosting Danışmanlığı ve Satışı
Bunların dışında daha bircok farklı hizmet sunabilmekteyim. kullanabildiğim programların da sayısı zannediyorum ki oldukca fazladır. Kullanabildiğim programlar ve kullanım seviyemi de şoyle acıklamak isterim;

Adobe Photoshop - Cok İyi Adobe İllustrator - İyi Adobe İnDesign - Cok İyi Adobe Flash - Cok İyi Action Script - Goreceli Adobe Dreamweaver - Cok İyi MS Office Programları - Cok İyi
Bu bilgiler doğrultusunda beni değerlendirmenizi onemle rica ediyorum. Kendimi daha da geliştirebileceğim bir yer olmasını istiyorum.

FARKLI ŞEHİR KONUSU

Farklı şehire elbette ki gitmek isterim. yer ayırt etmiyorum. Orada bir oğrenci evinde de kalsam bir sorun yaşamam diye umit ediyorum. Firmasına Webmaster arayan kişilerin benle irtibata gecmesi mumkundur.

TEŞEKKURLER

İLETİŞİM: [email protected]