Merhaba arkadaşlar,

İnsan vucudunun ilginc ozellikleri uzerine makale paketi hazırlıyorum. Anlaşılır ve akıcı bir dil kullanılan bu makalelerim tamamiyle ozgun ve bana aittir. Hicbir yerde yer almayan bu makaleleri ozenle derlediğim bilgilerden yola cıkarak hazırlıyor ve sizlere sunuyorum…

Makaleler konu olarak ayrılmış durumda. Her makalede oncelikle ilgili konu hakkında hafiften genel bilgi verip sonra maddeler halinde ilginc ozellikleri sıralıyorum. Maddeler tek cumlelik sıradan yazılar yerine, her madde ile ilgili bilgilerle ufak paragraflar halindedir.

Ornek olarak konu, İnsan beyni ve ilginc ozellikleri ise, ilk olarak İnsan beyni hakkın da genel bilgi, sonrasında ise maddeler halinde ozellikleri verilmiş durumdadır.

Şuan direk olarak satışa sunduğum, bunlardan ilk ikisi aşağıda:
İnsan beyni ve İlginc Ozellikleri 500+ Kelime
• Saclar ve Tırnaklar hakkında bilmedikleriniz 450+ Kelime’

Paketin devamı aşağıda belirtilmiştir...

İstekli arkadaşlar PM ile tekliflerini sunabilir.

Benim esas isteğim tum paketin bir kişi tarafından alınmasıdır. Zira paket genişleyecektir. Diğer başlıklar kabaca: İc organlar, Vucut fonksiyonları, İlişki ve ureme, Duyular, Yaşlanma ve olum, Hastalık ve sakatlıklar, Kaslar ve kemikler, Gozle gorulmeyenler ve genel olmak uzere şekillenecektir.
Gorulduğu uzere 12 ayrı konuda olacak olan bu paket, sitenize apayrı bir kategoride gelişme imkanı verecek, bir başlangıc sağlayacak.

Makaleler 450 ila 500 kelime arasında olacak, 12 konuyla yaklaşık 6000 kelimelik bu paket icin anlaşma yapmak istiyenler, ayrıca uzun vadeli duşuncelere sahip, surekli makale ihtiyacı olanlar oncelikli tercih sebebim.

Anlaşma sağlarsak uzun soluklu projelerde de yer alabilir, isteyenlerle, istedikleri konuda makalelere imza atabilirim.

Makalelerin tamamı Pazar gecesi teslim olacak şekilde hazırlanıyor..

Ozel mesajlarınızın hepsine olumlu ya da olumsuz şeklinde cevap verilecektir.

>> 06.05 guncelleme 1İc organlar hakkında ki ilginc bilgiler hakkında yeni bir makale eklendi. 450+ kelimelik bu makale ile şuan paketteki makale sayısı 3'e yukseldi, bunlar:

İnsan beyni ve İlginc Ozellikleri 500+ Kelime
• Saclar ve Tırnaklar hakkında bilmedikleriniz 450+ Kelime’

İc organlar 450+ Kelime

Paket şuanda 3 makale, 1400+ kelime.
Tamamlandığında 12 makale 6000 kelime dolaylarında olacak, paket ilanı başka sitelerde de listelenmektedir.