Bir cok kişinin merak ettiği konu bu aslında. Adsense alıp zengin olacam diye duşunen kişilerde olabilir fakat şunu belirtmek isterim gunluk kullanıcı sayınız 2-3 bini gecmeyene kadar hayallerde kalır. Ornek vereyim benim sitem gunluk 200-300 arası kulanıcı var. Peki gunluk ne kadar kazanıyorum sorusuna vereceğim cevap cok basit. Bu gune kadar en fazla 2 tl.
Size iki gun kazandığım parayı soyleyeyim.
Dun 5 tıklama 98 kuruş verdi tıklama başı 25 kuruş gibi bir şeye denk geldi
Bu gun 4 tıklama 1.66 kuruş geldi bu gun tıklama başı 41 kuruş oldu. Peki her gun tıklanma oluyor mu sorusuna vereceğim cevap hayır. Bazı gunler hic olmuyor. Hatta bazen bi hafta bile ust uste hic olmadığını hatılıyorum.
Siteniz ne kadar buyuduyse o kadar kazanırsınız. Adsense almak hic bi şey benim hitim 50 ydi 20 icerik vardı. Adsense aldım. 2 ay icinde aldım. İlk başvurumda onaylandı. Bunun icin pek uğraşmadım adsense almak icin. Eğer adsenseden kazanmak istiyorsanız duzenli bir şekilde hit almanız gerek bu az bir hit olmamalı bini gecmeli. Ayrıca gosterimden kazanıyorsunuz diyeceksiniz kesinlikle gosterimden bir şey gelmiyor. Şuan 10 bin reklam gosterimim var şuana kadar reklam gosterimimden en azla 25 kuruş kazanmışımdır. Fazlası yok.
Adsenseden kazanmak işte boyle bir şey arkadaşlar merak edenlere dedim paylaşayım.
https://yeniakim.net