Merhaba değerli dostlar;
İstanbul'da bir dernek'te bilgi işlem uzmanı olarak gorev yapmaktayım. İşimden memnun değilim ve bu nedenle İstanbul -Avrupa yakasında aşağıdaki sektorlerde uygun bir iş arıyorum.
Aşağıda calışabileceğim pozisyon ve bilgilerim yer alıyor.
Calışabileceğim Pozisyonlar:
Bilgi İşlem Uzmanı Web Tasarımı Grafik Tasarımı Satış Temsilcisi Web Editorluğu E-Pazarlama ve Satış Uzmanı
Eğitim:
Anadolu Universitesi, İşletme Bolumu ( Devam Ediyor. )
Bilgisayar Bilgim;
İşletim Sistemleri ve Sistem Programları Windows 2003 Server (İyi) İsa Server 2004 Firewall (Orta) Exchange Server 2003 (Orta) Windows 7 (Cok İyi) Windows Vista (Cok İyi) Windows XP (Cok iyi) Windows 98 (Cok İyi) Ms Dos (İyi) Pardus (Orta) Linux (Orta)
Donanım ve Diğerleri
Network Donanım (Cok İyi) Firewall & security (İyi) Wireless Network (Cok İyi) Kamera Sistemleri (İyi) Bilgisayar Donanım (iyi) Microsoft Office ve OpenOffice Programları (İyi) Microsoft Visio (İyi) Cevre Donanım Cihazları (Cok İyi)
Web Tasarım ve Programlama
Asp (Orta) Php (Orta) HTML (Cok İyi) Access 2003 (Orta) Macromedia Dreamweaver (Cok İyi) Macromedia Fireworks (Cok İyi) Macromedia Flash (Orta) Diğer Flash Programları (İyi) Adobe Photoshop Optimizasyon Uygulamaları (Cok İyi)
Diğer
Sistem ve web yazılım ile ilgili butun sorunlarda cozum geliştirebilir ve destek verebilirim. Yeterli seviyede Grafik/Web tasarım, İnternet Reklamcılığı, Sound Forge ve Html/Asp/Javasciprit derleme yapabilirim. Personele gerekli Bilgisayar Donanım Network ve Windows ailesi işletim sistemleri alanlarında destek verebilirim. Satış temsilciliği yapabilirim. Yeni teknolojiler ve yeni alanlarda gelişime acığım Yukarıdaki bilgilere gore bana uygun olduğunu duşunduğunuz İstanbul - Avrupa yakasında, tam zamanlı calışabileceğim bir iş olursa bilgi vermeniz onemle rica olunur.
TEL: +90 543 868 65 98 E-MAİL: omerakgun34(@)gmail.com
Teşekkurler.
Web Tasarımı - SEO - Bilgi İşlem -Grafik Tasarım | İSTANBUL AVR. YAKASINDA İŞ ARIYORU
Freelancer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Web Tasarımı - SEO - Bilgi İşlem -Grafik Tasarım | İSTANBUL AVR. YAKASINDA İŞ ARIYORU