Alanında Turkiyenin sayılı sitelerinde adminliğe kadar yukseldim.Ozellikle vbulletin forumlarda bilgi ve tecrubem ust duzeydedir ( kodlarla aram pek yoktur )
wordpress sitelerde konu ekleyebilirim gunluk olarak..
Yapabileceklerim :
- Duzenli olarak konu ekleme.Konulara mutlaka resim eklerim.Ve hepsi duzenli-tertiplidir.Etiketlemeyi unutmam.İceriği duzenlerim.
- Sitedeki moderasyon işlemleri ( vbulletin icin )
- İnternette online surem gunluk 8-10 saattir...
- Upload yapmıyorum.Ama farklı bolumlerde acıkları kapatmak icin elimden geleni yaparım..
- Kaliteli iş yaparım.Verilen ucreti sonuna kadar hak ederim..
- Kendime ait iki adet internet sitem mevcut.sitemin isimlerini ozelden yazabilirim.İnternette oldukca fazla vakit gecirdiğim icin, hem bir hobi hemde ek gelir olması acısından bu işi yapmak istiyorum..
- Sadece eksik olan bolumler uzerine yoğunlaşır, o bolume hit kazandırırım..
- Ayrıca facebook sayfalarına duzenli olarak konu ekleyebilirim ( yalnız sadece legal icerikleri )
- Yapılacak olan işi ve vereceğiniz ucreti siz belirleyin lutfen..
Referans siteler icin pm isteyiniz... Şu ana kadar toplamda 5 site ile anlaşılıp işleri teslim edilmiştir..
Sorularınız ve iletişim adresi icin pm atmanız yeterlidir...Herkese hayırlı işler...Bol kazanclar..
Ucret karşılığında sitelerinize konu eklenir | moderasyon yapılır ( kaliteli olarak )
Freelancer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Ucret karşılığında sitelerinize konu eklenir | moderasyon yapılır ( kaliteli olarak )