Onceki forumum Alkolik.org 1 senelik bir seruvendi ancak hit ve aktif uye sayısı acısından buyuk kitlelere ulaşmıştım..
Şimdi kuracağım Metal sitesinin domainini saklı tutuyorum, kurduktan sonra duyuracağım zaten yeni web siteleri uzerinden..
Ben ekibe herhangi bi ucret vermeyi duşunmuyorum sadece bu işe gonul vermiş daha doğrusu kulturu bu şekilde olan kişilerle beraber calışma ekibi oluşturmak istiyorum..
Ha ileride eğer site uzerinden bir gelirim olursa tabii ki bu geliri her arkadaşımla beraber paylaşmaya hazırım..
Aradığım ekip kişileri şoyledir;
* Forum genel sorumlusu - Benden sonra gelecek kişiler olacak bunlar, moderatorlerin denetimi kategorilerin eksikleri v.b gibi her turlu sorunlarla anlık ilgilenebilecek kişiler (2)
* Kategoriler sorumlusu - Super Moderator.
* Kategori sorumluları - Moderator
* Koşe yazarları - Her ne kadar forumda olsa, Metal hakkında Turkiyedeki Metal hakkında ve gruplar hakkında yazı yazmak isteyen kişiler olursa o kategoride yazıp o kategoride yetkili olacaktır. Bunu bende yapacağım boş zamanlarımda.
* Facebook sorumlusu - Facebook uzerinden yayılmamıza yardım edecek kişi-ler-
Admin panel yetkisini dert etmemenizi dilerim, varsa zevkli bir ortam kurmak isteyen ve bunu birisiyle beraber yapmak isteyen buyursun gelsin. Giderlere hic kimse karışmayacaktır ama gelir olursa bu saydığım rutbedeki herkes ortaktır.