Merhabalar Sevgili Webmaster Kardeşlerim;

Uzunca bir suredir internet hizmetleri duzeyinde ve bircok Webmaster Platformu uzerinde hizmetler vermiş bulunuyorum. Bu sitede ki E-Ticaret sistemini de canlandırmak adına hizmetlerimden sizlerinde faydalanmasını istiyorum ve makale hizmetlerim ile karşınıza cıkıyorum. Oncelikle şoyle başlayalım;

HANGİ KONULARDA OZGUN MAKALE YAZIYORUM?

Tum Spor Dalları Aşk, Sevgi, Ayrılık, Huzun Yazıları Moda, Dekorasyon, Yapı Yazıları Site Tanıtımları CV Yazıları ve Odev Calışmaları Araba Tanıtımları, yemek tarifleri Borsa, Para ve Ticaret Yazıları Kurumsal ve Bireysel Yazılar Her turlu SAĞLIK Yazıları (En Kesin Kaynaklardan Faydalanarak)
ve bu gibi daha bircok konuda yazılarım ile sizlere hizmet sunmak istiyorum.

OZGUN MAKALE NE İŞE YARAR?

Ozgun makale, sitelerinizin Google bunyesinde daha iyi bir yer edinmesini ve ziyaretci sayısının da onemli olcu de artmasını sağlamaktadır. Alıntı konular, hicbir zaman sitenizi geliştirmez ve hedeflediğiniz yerlere ulaşamazsınız.

Makale = Google Google = Ziyaretci Ziyaretci = Reklam Reklam = Gelir
mantığı, ozgun makale ve seo uygulamaları ile sizleri inanılmaz yerlere getirmektedir.

MAKALELERİMİZ NEDEN ETKİLİ? HANGİ MANTIK İLE HAZIRLIYORUZ?

Oncelikle cok uzun bir suredir SEO [Arama Motoru Optimizasyonu] hizmeti de vermekteyim. Etkili ve Google'yi cekecek bir konuda nelerin olması gerektiğini en iyi bilenler arasındayız ve uzun suredir hizmet verdiğimiz kişilerden aldığımız yorumlar, bizim calışmamızın kanıtlarıdır.

Yazı icerisinde sitenin iceriğini ve konuyu yansıtan KEYWORD kullanımını cok onemsiyoruz. Her yazının sonuna, eklenmesi gereken en onemli etiketleri biz yerleştiriyoruz. Yazı icerisinde imla ve yazım kurallarına dikkat ediyoruz. Bunun dışında SEO uygulamaları ile yazının GOOGLE icin onemli bir yeri olmasını sağlıyoruz. MAKALE UCRETLENDİRMELERİMİZ NE KADARDIR?

Makale ucretlerimizi kelime sayısı uzerinden belirlemekteyiz. Oncelikle kelime ve ucret bilgilendirmesi yapalım;

75 - 125 Kelime = 0.60 TL 125 - 175 Kelime = 1.00 TL 175 - 250 Kelime = 1.50 TL 250 - 350 Kelime = 2.00 TL 350 - 450 Kelime = 2.50 TL 450 - 550 Kelime = 3.25 TL 550 ve Ustu Kelime = 5.50 TL [Sabit Ucret]
olarak ucretlendirmelerimizi belirlemiş bulunuyoruz. Bu ucretler, tamamen muşterilerimizin bilgi edinmesi ve calışmaya korkmaması icin sunulmuştur. Normal ucretlerimiz cok daha farklıdır. PAZARLIK PAYI MEVCUTTUR...

NOT: Referanslarımızı reklam olmaması amacıyla burada paylaşmak istemiyorum. Bu nedenle birebir goruşme esnasında referanslar sizlere sunulacaktır.

ODEME SECENEKLERİ NASIL?

Odemelerimizi yanlızca aşağıdaki odeme şekilleri ile kabul etmekteyiz. Farklı secenekler teklif etmeyiniz...

Garanti Bankası A.Ş Paypal Money Dolar Oley.Com Bilyoner.Com
Lutfen farklı odeme secenekleri teklif etmeyiniz.