Arkadaşlar, kapsamını ozelden vereceğim bir şekilde belirli tarzda e-postalar toplamanızı istiyorum. Adresler guncel olmalı ve bir Word dosyasında teslim edilmeli. Sanıyorum toplamda birkac bin mail eder (ben bile gunde 4-5 bin tematik mail toplayabiliyorum). Calışma 1-3 gunde biterse ve ayrıca titizlikten memnun kalırsam 10 lira fazladan yapacağım odemeyi.
Adresleri toplamak bazen cok kolay, bazen de biraz araştırma isteyecek. Ben, teklifini kabul ettiğim arkadaşa detaylı acıklama yapacağım ve ayrıca işini kolaylaştıracak birtakım listeler vereceğim.
İş teslim suresi 7 gundur, bu gunden sonra odeme yapılmaz.
Milyon maillik sektor rehberi CD'lerinin 50 lira olduğunu hatırlatırsam, verdiğim ucretin iyi olduğu anlaşılır sanıyorum. Bununla birlikte elbette emeğinizin gercek karşılığı değildir bence ancak Turkiye şartları boyle, ben de emeğimin tam karşılığını alamıyorum ki param cok olsun...
Şartlarımdan birisi de bu e-posta adreslerini KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE dağıtmamanızdır. Bu şartı yerine getirmeyen olursa -ben bunu emin olun anlayabiliyorum- hakkımı helal etmem. İşin en onemli şartlarından biri bu. Calışma ve sonuclar aramızda kalacak, bu cok onemli. İşi yapacaksınız ve unutacaksınız.
Sadece işi yapabileceğine kanat ettiğim arkadaşlara donuş yapacağım.
Ben bu işi birkac gunde bitiririm ama vakit ayıramıyorum ve de -tercihen bir oğrencinin- para kazanmasını istiyorum.
Tematik Mail Listesi İstiyorum - Ucret: 50 TL
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Tematik Mail Listesi İstiyorum - Ucret: 50 TL