Site: http://www.ircfrm.com
Acılış Tarihi: 28 Aralık 2009
Site İceriği: IRC, mIRC Script, Unreal, Web, Bilgisayar, İşletim Sistemleri, Genel ve Guncel konular, Sağlık, Televizyon, Eğitim ve Oğretim.
Gunluk Hit Sayısı: 100 ile 150 arası.
Ortalama Kullanıcı Sayısı: Forumun ortalama kullanıcı sayısı 90 civarıdır. Hergun giriş yapan kullanıcı sayısı ise, 20-25 arasındadır.

Moderator Alımları Yapılacak Bolumler;

İnternet ve Teknolojiler İşletim Sistemleri Televizyon ve Sinema dunyası Kadınca Guncel Genel Eğitim ve Oğretim
Gulelim - Eğlenelim mIRC Scripting IRC Help Dunyası Unreal IRCd Webmaster #Help dunyası IRC Sunucuları
Yukarı kısımda belirtilen bolumlere Moderator alımları yapılacaktır.

Alınacak Moderator'de Aranacak Ozellikler;

Bolumu hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olması. Turkce'yi duzgun kullanabilir olması. Gunluk ortalama 1.5-2 saat ve uzeri Online olabilmesi. Yukarı kısımda belirtilen ozelliklere sahip olması bizim icin fazlası ile yeterlidir. Forumda yoneticilik bilgisinin olmamasının hicbir onemi yok, kişi istediği taktirde gereken eğitim tarafımca verilecektir. 3-5 gunluk Moderator istemiyoruz, alacağımız yetkilinin forumda kalıcı olabilmesi gerekmektedir. Şu anda forum hedef kelimelerinde yukselişe gecmiştir. Kısa bir sure sonra hit ve kullanıcı sayısının 3 katına cıkacaktır.

Aramıza katılacak olan yetkilinin emekleri asla boşa gitmiyecektir. Forum uzun vadeli bir buyume ve alanında ilk sıraya yerleşme amacı taşımaktadır. Belirli bir hit sayısına ulaşıp forumu satma gibi bir duşuncemiz soz konusu dahi olamaz.

NOT: Alımlar ucretli değildir, zaten IRC konusunda forumlara takılan kişiler bilirler bu durumu alanının en iyisi olan forumda bile yazılımcı kişiler IRCd yardımını ucret beklentisi olmadan vermektedir. IRCFrm bir IRC markasıdır, hicbir şekilde ucretli iş yapılmaz. Post'cular lutfen bu konuya cevap atmasın.

İletişim;
Msn: [email protected]