İlan yeniden duzenlendi...

Arkadaşlar merhaba,
Kategorisinde yer edinmiş, haber ajanslarına bağlı, ciddi haber projesinde, surekli veya en az 1 yıllık sure ile calışacak, ozenli calışan, kendisine referans olabilecek, bir projede calışacak takım arkadaşları arıyoruz. Eklediğiniz konular incelenerek, onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Konu eklerken, title/desc ozgunleştirilecek, resim eklenecek (resim adı degiştirilecek) konu icindeki linkler temizlenecektir. Haftada en az 4 gun post atma zorunluluğu vardır. Ozel durumlarda karşılıklı goruşerek, 1 hafta kadar idare edebiliriz. Bir grup başkanına bağlı olarak calışılacaktır. Atılan postları ve kategori değişikliği, ozel durumlar nedeniyle ara verme vs. gibi konular grup başkanı ile goruşulecektir.

Sistem ozgun yazılımdır
Gunluk Eklenecek Konu : En Az : 5 - En Cok : 10
Haftalık Eklenecek Konu : 50
Aylık Eklenecek Konu : 200

Haftalık hedefin tutması onemlidir. Haftada en az 4 gun post atma zorunluluğu vardır. 6 gun boyunca hic post atmadan 1 gunde 100 post atmanızı istemiyoruz. Gunluk istenen rakamları o yuzden belirtme ihtiyacı duydum. Ornek vermek gerekir ise :

Aşağıdaki Tablo Toplamda 100 olduğu icin ve haftada en az 4 gun post atıldığı icin gecerlidir.

Pazartesi : 10 post
Salı : 0 Post
Carşamba : 15 Post
Perşembe : 0 Post
Cuma : 5 Post
Cumartesi : 0 Post
Pazar : 20 Post

KATEGORİLER:

Ceşitli haber kategorileri bulunmaktadır. Eğitiminize veya ilgi alanınıza gore kategori verilecektir.
Forum, video veya resim kategorilerinde de editor gorevlendirilecektir.

UCRETLENDİRME:

Deneme suresi 1 haftadır.

Başlangıcta Host karşılığı olarak calışmaya başlanacaktır.

UCRETLENDİRMEDE ONEMLİ AYRINTI:
Sorunsuz olarak 3 ayını tamamlamış, duzenli ve ciddi calışan editorler, aylık ucretle kadromuza alınacaktır.

Şunu acık olarak belirtiyorum: 1 ay sonra işim cıktı, marsa ilk astronot olarak gitmeyi kabul ettim eğitimim başlayacak, kız arkadaşım terk etti vs. gibi sebeplerle sorun cıkaracak arkadaşlar lutfen bu iş size gore değil. Bizi uğraştırmayın.

İlgilenen arkadaşlar o.m. ile referanslarını detay isteyebilir.

Saygılarımızla.